• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Drayguer

Aktivní člen
Rozjel jsem si takový malý podzemní automat... Kde je vlastne davkovač a v něm redstone, Lapis atd... A zaleží na tom co když kliknu tak padne... Když redstone nechávám si vaše vsazené peníze :/ Ale lidi jsou spokojeni, :) MarekPopletanec uz vyhral pres 200k! :) Lukerson 1000 vsadil jen trosku :)
Ale co když někdo vsadí 2 krát, dohromady třeba 100k a padne mu Redstone tažke si vše nechávám a jede další :)
A on jak mu nic nepadne tak začne psát že je to podvod a začne to řešit nějáký admin....
Je to na resce /res tp Draygy_Land....
Nemuzu za to dostat ban kdyz proste nekdo nema stesti a dvakrat za sebou dostane redstone (nic) a ostatní vyhrávají, baví je to a mě taky :D Jen prostě chci aby lidi věděli že tohle není FAKE! Ale že si můžete vsadit a vyhrát :) Nechci potom poslouchat keci na serveru že někdo neměl štěstí a že nic nedostal, zeptejte se hráčů fake to není.
Snad to chápete :)

Drayguer

Aktivní člen
Nechápu... Někdo si vsadí nepadne mu nic.. .A já tam chci doplnit ten blok a on si vsadí a zase nic.. A začne řvát že he tam více bloků které zaručují nic.... Ach jo

FatihAga

Velmi známý člen
To že je plný server automatoch na survival serveroch , tak to musíš už dávať aj na web ?
btw. skús si tie príspevky napísať v jednom a nenahrabávať si príspevky (;

lol

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.