• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ejforbes2

Nový člen
Ahoj, chtěla bych se zeptat proč se seká létání na crea 2. Možná je to jen u mě, ale i tak mi to přijde divné. Jestli někdo z vás ví proč poprosila bych o odpověď, děkuji za přečtení a hezký zbytek dne.. :)

Hexii

Heksy
Ahoj, chtěla bych se zeptat proč se seká létání na crea 2. Možná je to jen u mě, ale i tak mi to přijde divné. Jestli někdo z vás ví proč poprosila bych o odpověď, děkuji za přečtení a hezký zbytek dne.. :emoji_slight_smile:
Bylo by hezké, kdyby jsi přidala i video :)
Někteří nemají tu možnost se tam zajít podívat ;)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Creativ 2 je menší server než Creative 1. A protože tam hraje cca 60-70% hráčů co hrajou creative tak to creative nestíhá a laguje se. Pro více info o tom už nám řekne Wake ;).

DanyGames2014

Aktivní člen
Ačkoliv je creative 2 menší a hodně lidí nadává na stabilitu tak tak hraje více lidí , osobně mě rozdělení creativu v chvíli kdy se to stalo naštvalo ale co s tím naděláme a k tomu problému to bude nejspíš tím že ty odešleš serveru packet o tom že jsis e pohla ale packet prijde o mnoho pozdeji a mezitim te server vrati zpet prtoze o 20 bloku dal nemas co delat a pak prijde packet a rekne sis erver a jeje tam ams byt tak te tam hodi zpet

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.