• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
2017-12-06_19.55.19.png
2017-12-06_19.55.38.png
2017-12-06_19.55.11.png
Já a GoldenDogGirl stavíme seznam hráčů na C2. Některé hráče jsme vybrali sami.
Pokud nejsi na seznamu >> Musíš se přihlásit bud'to GoldenDogGirl nebo AlexBoyCZ99.
Pokud se nacházíš na seznamu ale nechceš tam být >> řekni a my tě dáme pryč.

Proč je aktualizace každý 2 týdny? >> protože by bylo otravný to dělat každej den nebo týden.

Pro další dotazy posílejte odpovědi!
Plánujete datum na plné vydání? >> Ne, ale předpokládáme že to bude do konce roka.
AlexBoyCZ99 a GoldenDogGirl. ©

Walder_

Velmi známý člen
Pokud tu dáváte tyhle kraviny, tak ať to má štyl. Ne nějaká glowstone podlaha jedním příkazem. Čtverec s quartzu atd..

Alinek

Pokud tu dáváte tyhle kraviny, tak ať to má štyl. Ne nějaká glowstone podlaha jedním příkazem. Čtverec s quartzu atd..
Architekturu udělala GoldenDogGirl takže ne abys to v budoucnosti sváděl na mě :emoji_laughing:

Alinek

Stavba se ruší, je to griefnuté, buglá voda a Dykol napsal že to nemůže spravit + GoldenDogGirl podvedla.
Takže jdu resetovat plot a ruší se to. Nemám nervy to spravovat ručně celej plot pocákanej vodou......
bohužel no :emoji_frowning2:

SilentSnajp

Aktivní člen
View attachment 42966 View attachment 42967 View attachment 42968 Já a GoldenDogGirl stavíme seznam hráčů na C2. Některé hráče jsme vybrali sami.
Pokud nejsi na seznamu >> Musíš se přihlásit bud'to GoldenDogGirl nebo AlexBoyCZ99.
Pokud se nacházíš na seznamu ale nechceš tam být >> řekni a my tě dáme pryč.

Proč je aktualizace každý 2 týdny? >> protože by bylo otravný to dělat každej den nebo týden.

Pro další dotazy posílejte odpovědi!
Plánujete datum na plné vydání? >> Ne, ale předpokládáme že to bude do konce roka.

AlexBoyCZ99 a GoldenDogGirl. ©[/i]

CO TAM DĚLÁ TEN PVNST?!

_tackyshows_

Velmi známý člen
to už bylo dávno opravené, ještě před tim hrozným griefem...
je to dobrý nápad vypsat všechny hráče Cr2... ale zase blbě postavené kdyby si na tom pracoval ručně bylo by to za 1.Hezčí 2.Menší 3.lepší na opravu :) (všechno co jsem napsal je blbost xDDD)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.