• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Moldark

Člen
Ahojte, ked mam vytvorenu cedulku so SHOPom na chestke, preco z tej chestky nefunguje hopper?

Pokial by to bolo na BUY tak chapem, lebo by z nej padali itemy cez hopper prec.
Ale ked mam vytvoreny SELL (ze u mna mozu hraci predavat) tak to by nevadilo.

Robis obchody , kde mi hraci mozu predavat itemy, a chcem aby mi tie itemy co mi predaju isli do skladu.
Ale bez tych hopperov to nejde =/ A zas ked tam nedam cedulku, tak mi nic nepredaju.

ma niekto daky napad, ako to spravit?

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ahojte, ked mam vytvorenu cedulku so SHOPom na chestke, preco z tej chestky nefunguje hopper?

Pokial by to bolo na BUY tak chapem, lebo by z nej padali itemy cez hopper prec.
Ale ked mam vytvoreny SELL (ze u mna mozu hraci predavat) tak to by nevadilo.

Robis obchody , kde mi hraci mozu predavat itemy, a chcem aby mi tie itemy co mi predaju isli do skladu.
Ale bez tych hopperov to nejde =/ A zas ked tam nedam cedulku, tak mi nic nepredaju.

ma niekto daky napad, ako to spravit?
Zkus napsat /unlock a klikni na truhlu :)

Moldark

Člen
som skusal aj chopper , aj unlock. Nejde to =) Zas nehram to prvy den,

Ked je na chestke cedulka s nejakym obchodom, tak sa akoby locka chestka. Alebo tak nejak.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.