• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

VeleMarw

Velmi známý člen
Dnes na bw mini-hře dostal hráč skillmaster2004 tak velké combo, až si mě musel volat na jiný server, kde to neznám, a stejně dostal. xD ale o to nejde, jde o to, co napsal na další bw hře : tu je screenek c: https://ctrlv.cz/5KTd jakékoliv otázky pište sem, díky. :)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
napísal to iba tebe a to pokiaľ viem trestné to nieje, pretože som za to trest nemal..

Naposledny upraveno:

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Mám takovej pocit, že za reklamu/nadávky ve fr se nic nedává? Počkat, já takovej pocit nemám, já to vím! :D:D

VeleMarw

Velmi známý člen
Ty jsi zakomplexovaný do větší hloubky, než se v roce 1960 potopil Jacques Piccard...
Teď tu každému napiš, jak dlouhou dobu ti trvalo si najít, kdo to vůbec je a co je to h
loubka. Nevím, co se do každého pořád se***, sama máš komplexů habaděj.
:emoji_slight_smile:

CataClysm

Velmi známý člen
Teď tu každému napiš, jak dlouhou dobu ti trvalo si najít, kdo to vůbec je a co je to h
loubka. Nevím, co se do každého pořád se***, sama máš komplexů habaděj.
:emoji_slight_smile:
No, nevím, proč o mně pořád mluvíš v ženském rodu, když jsem kluk. O tom, jaký mám skin, bych zejména ve tvém případě pomlčel.
Bylo to první ponoření na dno Challenger deep, vím to z hlavy.
Nemůžeš generalizovat své osobní dojmy vztažené pouze na tebe.

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Ahoj,
takže především bych byl rád kdyby jste se všichni vyjadřovali pouze k tématu. :emoji_triumph:
Za napsání jakékoliv IP adresy do veřejného chatu se trestá IP banem, ale zde vidíme že hráč napsal toto do fmsg co s tím tedy uděláme? :D
Rozhodl jsem se, že hráč skillmaster2004 dostane pouze warn.(prozatím :D )
Lock

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.