• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iMaKawaiiDonut

Velmi známý člen
Dobrý večír :D

No takže no chci si nastavit skin ale da mi to otazky pro veferikaciale zapomel jsem posledni tak jsi to chci zmenit ale pri musim kontaktovat nejakeho customera v Support Center (mam origo)
Neví nekdo jak na to? :D
Screeny nejsou prototže mi prnst myslím se to menuje prehodilo tlačitko na klavesnici :DD

RainyJohnn

                          
Support centrum je právě určeno k tomu když máš takovej problém, a navíc tady mu nikdo odpověď asi neřekne odpověd na verification question
Co ty víš, třeba se to někomu taky stalo

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
O tomto jsem nikdy neslyšel rád bych to i viděl :D
Normálně tam bejvá resetovat otázky a pak e-mail a toť vše,ale že by to chtělo nějaký souhlas nebo co tak to fakt ne ... :emoji_disappointed_relieved:

Emememc

gamer
Ahoj. Tak když ti to napsalo že ho máš kontaktovat tak ho kontaktuj je? Nebo co čekáš že ti k tomu někdo řekne? S pozdravem, Eme. :D

iMaKawaiiDonut

Velmi známý člen
Ahoj. Tak když ti to napsalo že ho máš kontaktovat tak ho kontaktuj je? Nebo co čekáš že ti k tomu někdo řekne? S pozdravem, Eme. :emoji_smiley:
Kapo myslíš že jsem hned vedel jak ho kontaktovat? ne. Ale snajp mi to napsal táákže no šššš

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.