• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
Zdravím všechny čtenáře :emoji_smiley: Připravil jsem si pro vás menší příběh..
Doufám, že se bude líbit :emoji_slight_smile:

ŠKOLA JMÉNEM NEBEZPEČÍ
Ahoj, jmenuju se martin a je mi 13 let.. Chodím do 7. třídy a před týdnem jsme se přestěhovali do nového města jménem New York.. Je to hezké město, ale můj život zde není dobrý..

Hned jak jsme přijeli a šel jsem do nové školy všichni se mě posmívali.. Ani nevim proč..
Několikrát mě v jídelně mě několikrát podkosili nohu a neměl jsem jídlo.. I učitelé mě nemají v oblibě.. Ale už toho mám dost!..

Dnes jdu plánovat odplatu! Takovou na kterou nezapomenou! Celý večer jsem strávil jenom vymýšlením pomsty.. Konečně to mám!.. Řekl jsem si potichu.

Druhý den ve škole jsem dělal jako by to byl normální den.. Teď je ta správná chvíle. Řekl jsem si když zvonilo na 3. hodinu..A co jsem měl vůbec za pomstu?Šel jsem k ředitelně kde je rozhlas a tlačítko v případě požáru.. Už asi tušíte co se stalo.. Do rozhlasu jsem po celé škole zakřičel, že hoří a všichni musí ven.. vzápětí jsem zmáčknul tlačítko v případě požáru... Hned začala stříkat voda ze stropu! Neuvěřitelný zážitek.. Utíkal jsem po chodbě společně se mnou přes dvěstě žáků! Bouhžel jsem měl smůlu..

V ředitelně byly kamery.. Hned jak se policajti a ředitel podívali na záznam ozvalo se z rozhlasu po celé škole.. Martin Novák ihned do ředitelny.. V té chvíli jsem pomalu šel do ředitelny..Dobře jsem věděl o co jde.. Otevřel jsem dveřě do ředitelny a tam policie a ředitel.. Po 15 minutách mě řekli, že budu vyloučen ze školy.. Vyšel jsem z ředitelny a před ředitelnou stálo hrozně moc
žáků..

Vypadali nadšeně.. Pak pár z nich řeklo, že jsem dobrej. Jsem vyloučenej ze školy..! Řekl jsem.. A odešel jsem ven.. Rodiče na mě byly naštvaní, ale když jsem jim vysvětlil co se stalo a co mě ďáli pochopili to.. Když jsem řekl jestli se můžeme vrátit domů, rodiče odpověděli, že uřčitě ne..

Proč se rodiče nechtějí vrátit? Dozvíš se v dalším díle :emoji_wink:
Pokud se ti příběh líbil. Můžeš dát like..
(Tento díl je trochu kratší. Ostatní by měli být delší)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.