• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete si zahrát tuto mapu?

• Total voters
    18
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

egna_light

Aktivní člen
rozhodl jsem se že postavím SW mapu páč mám velice rád SW, proto jsem postavil mapu pro SW
mapa je pro SkyWars Team
- 2v2v2v2
-
Na každém ostrově jsou 4 normální chesty, poté na středu je 9 normálních, a 4 OP (ty na stromně
SkyWars_1_1.png

SkyWars_1_9.png
SkyWars_1_6.png

SkyWars_1_8.png
SkyWars_1_7.png

SkyWars_1_2.png SkyWars_1_3.png SkyWars_1_4.png SkyWars_1_5.png

pokud bude nějaký člen A-Temu odkaz na mapu, pošlu mu ji do soukromé konverzace (nechci aby nějaké děcko stáhlo tu mapu a říkalo že je jeho)

drkousek

Velmi známý člen
Nice mapa, vypadá to sice jako BW, ale šlo by to třeba i udělat 1v1v1v1 P.S. jenom nápad

DadOswk

Aktivní člen
Yup tiež sa prikláňam k tomu, že je to také chudé. Skús tam niečo pridať nech to nieje take prázdne. Rovno tam daj aj vlaké barikády nech sa maju za čo schovať ak má nepriateľ luk :)
Ale snahá sa cení. Ja by som nepostavil ani toto :)

Flafy_

Hladový Builder
Není špatná, akorát bych dal dál ostrůvky od středu a přidal bych více ostrůvků. :p

drkousek

Velmi známý člen
Lidi, proč chcete tolik domečků a jiných staveb, když to je mapa na PVP!!! ne na survival...

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Mám z toho pocit jako z pátého nálevu čaje. Čaj to pořád je, ale chuť je nepatrná

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.