• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaká z map se ti líbí/hraje nejlépe?

• DownFall

Votes: 0 0.0%
  • Anarchy

• DeathLand

• The_Dust

Votes: 1 7.7%
  • ForestLake

• Nature

• Giant_Squid

• Pharos

• Dramatic

Votes: 10 76.9%

• Total voters
    13
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
M

MrProchyCZ

Návštěvník
Ahoj,přemýšlel jsem o nějakém mém vyjádření k SW mapám,typům a dalším.. :)
Jak víte, na serveru SW můžeme hrát v podobě 3 módy:
Solo: Na tomto serveru hrajete jen sám za sebe. Vím,že solo je v poslední době poloprázdné,ale když si tam jdu zahrát, jsou tam skvělé mapy a dobře si tam zahraju. :) (Hodnotit mapy nebudu,neznám je. :p :D)
Dalším módem je:
Insane: Na tomto serveru hrajete taky sám,ale je to skvělé v tom,že jsou tam OP věci např. dia sword s SH5 a spousta dalších luxusních blbostí. :D (Mapy stejné jako v solu,nebudu se vyjadřovat. :D)
A teď k poslednímu v kterém se trošku rozepíšu protože mapy znám:
Team: Nadmírná spokojenost,která je hustá už v tom,že můžete hrát s kámošem/kou. :D
A teď zhodnotím mapy :D (PS: O nejlepší mapu hlasuj nahoře,pokud jsi už tak neučinil. :p)
Starší: DeathLand- Jedna z méně oblíbených. :D Proč? Na midu se nedá bojovat,ale jinak hezky postavená.
ForestLake- Moje 2. nejoblíbenější. :p Proč? Na základním ostrově a midu je obrovský prostor na boj.
Nature- Dobrá mapa,nemám k ní nic.. jen myslím,že byla stavěná na rychlo. :D
Dramatic- Nejlepší mapa celého SW,myslím že je hodně známá. :3 Proč? Protože nemusíme být líní a stavět na mid. :D Ostrůvky jsou propojeny "mosty". :)
Nové mapy jsem si zahrál párkrát ale víc o nich něco málo:
DownFall- Dobře postavená,perfektní mid na boj,povedla se. :)
Anarchy- Vím,že mě tam rektil nějakej warez,ale myslím že byla taky slušná. :)
The_Dust- Vidím,že tato mapa bude více oblíbenou,povedla se @Grumex (Myslím že jsi jí stavěl ty :D)
Giant_Squd- Co dodat,zvířata mám rád,hezky postavené,jen mid by mohl být blíž. :D (Prochy je línej)
Pharos- Mapa na styl Dramatic,ostrůvky blízko sebe,pro 24hráčů :D Už se cítím jak na Hypixelu. :D
Tak jsem se vám nějak tak vyjádřil a teď přejdu trošku jinam. :p
Moje typy do budoucna: Mohlo by se přidat,že by před prefixem/nickem skóre.Proč? Nemusel bych se jít dívat na web nebo psát /stats. Nebylo by to jen kvůli tomu, ale přehled je přehled. (Prochy je línej #2)
Dalším typem je to, že by mohly být NPC Top 3-10 hráčů na SW (Nebo jak to bylo na starém SW,Wake ví.:p)
Takže bych chtěl aby se alespoň vyjádřil @MrWakeCZ

Věc co lidi na SW štve: Když vystřelíte po hráči,který staví most,hitne ho to a "vrátí" do výchozí pozice a nespadne. Myslím,že se tomu říká Rollback,kdyby ne opravte mě. :D (Kdyby to šlo opravit,bylo by to super)

Díky za přečtení mého vyjádření k SW,kdyby něco nesedělo oprav mě.

Do komentů se můžeš taky vyjádřit o svých pocitech k SW. :D
Nezapomeň taky hlasovat, ať vidím jaká z map nás baví nejvíce. :D

MrProchyCZ :)

_BeToky

Aktivní člen
Súhlasím naprosto vo všetkom ;33. Dramatic najlepšia mapa :) ... NPC neviem no , minulý rok to boli headky :p (keď myslíš to, tak NPC je celá postava).
(Y)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Dalším typem je to, že by mohly být NPC Top 3-10 hráčů na SW (Nebo jak to bylo na starém SW,Wake ví.:p)
Pšt neprozrazuj 2. update lobby.
Věc co lidi na SW štve: Když vystřelíte po hráči,který staví most,hitne ho to a "vrátí" do výchozí pozice a nespadne. Myslím,že se tomu říká Rollback,kdyby ne opravte mě. :D (Kdyby to šlo opravit,bylo by to super)
CMAC no, už se to jednou opravovalo ale pořád má svoje "problémy". :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.