• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

granik

Velmi známý člen
někdy se sam sebe ptám jestli ti lidé co hrají za tě mi obrazovkami jestli hrají poctivě nedávno sem se utkal s hackerem ale
Fotku nemam ale každý mi da za pravdu že craftmania je plná hackeru,cheatru, děkuji

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
někdy se sam sebe ptám jestli ti lidé co hrají za tě mi obrazovkami jestli hrají poctivě nedávno sem se utkal s hackerem ale
Fotku nemam ale každý mi da za pravdu že craftmania je plná hackeru,cheatru, děkuji
Ano, Craftmania je plná hackerov a pribúda ich.
Tvoj príspevok nepoberá žiadný zmyseľ a musela som si objednať prekladateľa, a ten není celkom lacný špás. A minihru menom ,,Skiwars,, nepoznám, akurát tak Skywars. A prečo si to napísal do Bugy a Glitche, ked si sem neukázal žiadný Bug/Glitch ? Skús niekedy Off-Topic.
Dakujem

Gangyy_

Josef Vejs
Pokud ti vadí, že na serveru není anticheat máš vyjádření Majitele tady: https://craftmania.cz/tema/otazka-na-anticheat.21828/
A jak vlastně omezit množství hackerů? prostě je nahlašovat..

-G3ng

_ItsOlli_

(¿^•^¿) Olli (¿^•^¿)
Vem si, že já za 2 dny na webu nahlásil 10 hackerů... kdyby tl tak dělaly tak ty 2/3 lidí tak se to dá, ale někteří si prostě řeknou "On to nahlásí někdo jinej".a vys*rou se na to... to je pak jako těžký...

Keyio

00:00 AM
Ahoj Graniku,

koukám, že opět žiješ. Každopádně toto téma nespadá do bugů a glitchů, takže ho budu muset přesunout, i když sám nevím kam. :emoji_grin:

A jelikož nemáš zrovna žádné důkazy ohledně podvodů nějakého konkrétního hráče, tak to tu bohužel budu muset uzavřít >:emoji_slight_frown:. (Tak ne)
Doufám, že příště někoho stihneš natočit popřípadně vyfotit, jak dělají něco co nemají. :emoji_imp:

Na odstranění tohoto typu hráčů se pracuje každý den, ale zabanovat to vše nejde, když každý den přichází další.

Keyio

EDIT: Jelikož tohle by se mohlo rozvést do větší diskuse, téma přesunuto do off-topicu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.