• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Deadlock1993

Nový člen
Dobrý den, chci se zeptat jak tady na survivalu funguje spamování slimu? Na fóru jsem našel starší příspěvky kde bylo napsané že jste zrušili spawnery slimu nebo že ve sky blocku se spawnovali ve výšce 50.tak se chci zeptat jak je to tedy tady? Jsou nějaké požadavky aby se slime spawnul?

To že musím najít chunk vím, jen ať má smysl ho hledat.

Děkuji za odpověď

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj, co tak vím z minulosti, tak slime spawnery fungují. Jenže také potřebují požadavky (jako každý jiný spawner) k jejich funkčnosti. Tudíž, pokud chceš, aby tvůj slime spawner fungoval, musíš si najít slime chunk (nejlépe v bažině) + potřebují noc (tmu).

Deadlock1993

Nový člen
Ahoj, co tak vím z minulosti, tak slime spawnery fungují. Jenže také potřebují požadavky (jako každý jiný spawner) k jejich funkčnosti. Tudíž, pokud chceš, aby tvůj slime spawner fungoval, musíš si najít slime chunk (nejlépe v bažině) + potřebují noc (tmu).
Já myslel že se nedá sehnat slime spawner. Já se bavil o slime chunku. Takže pokud najdu chunk tak se mi tam prostě budou spawnovat slimove že?? A jaká je prosím nastavena výška spamování? Na wiki je od 40 dolů.

Majnery

Člen
Na survivalu slimechunky fungujú ale je veľmi tažke ich nájsť a ked ich už nájdeš tak aj tak je tam ten spawn rate taký malý že sa ti to ani neoplatí.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.