• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Hej asi ne :d Bude to blbý když řeknu, že to je Googl překladač, kterej je trochu zeditovanej? :emoji_frowning: xd
Mně bylo jasné, že to nezpíváš ty :D Ale že furt tvoříš písničky, tak usuzuju, že tě to baví :emoji_nerd:

Gangyy_

Josef Vejs
Mně bylo jasné, že to nezpíváš ty :emoji_smiley: Ale že furt tvoříš písničky, tak usuzuju, že tě to baví :emoji_nerd:
Celkem mě to baví c: Mě především baví dělat takový ty rýmy :emoji_nerd: Pak to většinou hodim jen do nějaké písničky a výjde z toho třeba tohle c:

Dykol

Odpadlík
Celkem mě to baví c: Mě především baví dělat takový ty rýmy :emoji_nerd: Pak to většinou hodim jen do nějaké písničky a výjde z toho třeba tohle c:
Tak když tě to baví, tak se tomu nadále věnuj :emoji_nerd::emoji_money_mouth:

Vrodrrr

Velmi známý člen
Zdravím, Dneska to nebude žádné vtipné video c: xd
Dnes to je takové poděkování Craftmanii za to, že tu už je s náma tak dlouho <3
Díky @Vrodher545 / 1player9, bez tebe by toto video nebylo c:
a bez tebe taky ne Craftmanie :3 xd

Ten můj text zní strašně xd
Zdravím, Dneska to nebude žádné vtipné video c: xd
Dnes to je takové poděkování Craftmanii za to, že tu už je s náma tak dlouho <3
Díky @Vrodher545 / 1player9, bez tebe by toto video nebylo c:
a bez tebe taky ne Craftmanie :3 xd

Myslel sem že to bude horší ale neni to zas tak špatný

Gangyy_

Josef Vejs
Hele lidi, vy jste fakt blázni :emoji_open_mouth: od té doby co dělám songy, jste mě dali 20 subů :emoji_heart_eyes: děkuju moc za 70 subů a jedeme na stovku! :emoji_joy::emoji_hugging:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.