iSpen_Cz
Pen*sák
Ahoj všichni tady iSpen.. Dost z vás mě teď nebude mít rádo, kvůli tomu že jsem napsal stížnost na Sprajta... Já vím, že ho máte rádi a bránite si ho, ale prostě jsem jen chtěl unban. Nevím jak vám to mám vynahradit, ale tak mě napadlo co takhle udělat soutěž! A tak jsem to promyslel, a rozhodnul se že tu soutěž udělám.
Nevím, jestli je tady někdo kdo hraje Survival nebo Skyblock, ale když jo mám pro vás skvělou zprávu! Ta soutěž se bude bohužel konat jenom na tyhle dvou serverech, ale tak určitě ještě ňáký soutěže budou a i jinde!
Bude se hrát o celkově 4. místa, a to 2. místa na SB a 2. místa na Survivalu.
Odměny: 1. Místo - SB: 500 000 peněz, stak gold enchant apple, a má hlava!
2. Místo - SB: 250 000 peněz, půl staku gold enchant apple, a má hlava!
1. Místo - Survival: 500 000 peněz, půl staku gold enchant apple, a má hlava!
2. Místo - Survival: 250 000 peněz, Sharpness V meč (i se speciálním pojmenovaním), a má hlava!
Jak se soutěže zoučastnit?
Je to zcela jednoduché, stačí mi do zpráv napsat:
1. Název zprávy MUSÍ být #iSpenSoutěž
pak
2. Musí tam být napsané tvé jméno na cm, jestli se chceš zoučastnit Skyblock soutěže nebo Survival soutěže
3. Kdo je tvůj nejoblíbenější člen AT (Součastnej nebo i ten kdo už v AT není)
4. Co se ti na CM líbí, ale co by jsi na ní chtěl ještě zlepšit
5: Proč právě ty hraješ na CM
Každýmu odepíšu, a napíšu mu jeho číslo. Pak budu přes random.org vybírat náhodný číslo (Podle toho kolik lidí se zúčastní) a na koho číšlo padne , ten vyhrál. Budu losovat 4x. Budou přidaný i důkazy, že nelžu
Čas, do vylosování jsou 2 dny, takže 24.12.2015 o 17:10 budu losovat. Bude to dárek odemě pro 4 lidi!
Všem přeju hodně štěstí jak v šoutěži tak i v životě! A také všem přeju Šťastné a Veselé Vánoce, ať si všichni užijete volna a ať nenastydnete! Ať vám ježíšek donese skvělý dárky
--- Prosím, všichni buďte tak milí a ospravedlňte moje jak gramatické tak i jiné chyby, nejsem čech ale slovák, jenom se po česky psát snažím. Snad do pochopíte, děkuju! ---
Nevím, jestli je tady někdo kdo hraje Survival nebo Skyblock, ale když jo mám pro vás skvělou zprávu! Ta soutěž se bude bohužel konat jenom na tyhle dvou serverech, ale tak určitě ještě ňáký soutěže budou a i jinde!
Bude se hrát o celkově 4. místa, a to 2. místa na SB a 2. místa na Survivalu.
Odměny: 1. Místo - SB: 500 000 peněz, stak gold enchant apple, a má hlava!
2. Místo - SB: 250 000 peněz, půl staku gold enchant apple, a má hlava!
1. Místo - Survival: 500 000 peněz, půl staku gold enchant apple, a má hlava!
2. Místo - Survival: 250 000 peněz, Sharpness V meč (i se speciálním pojmenovaním), a má hlava!
Jak se soutěže zoučastnit?
Je to zcela jednoduché, stačí mi do zpráv napsat:
1. Název zprávy MUSÍ být #iSpenSoutěž
pak
2. Musí tam být napsané tvé jméno na cm, jestli se chceš zoučastnit Skyblock soutěže nebo Survival soutěže
3. Kdo je tvůj nejoblíbenější člen AT (Součastnej nebo i ten kdo už v AT není)
4. Co se ti na CM líbí, ale co by jsi na ní chtěl ještě zlepšit
5: Proč právě ty hraješ na CM
Každýmu odepíšu, a napíšu mu jeho číslo. Pak budu přes random.org vybírat náhodný číslo (Podle toho kolik lidí se zúčastní) a na koho číšlo padne , ten vyhrál. Budu losovat 4x. Budou přidaný i důkazy, že nelžu
Čas, do vylosování jsou 2 dny, takže 24.12.2015 o 17:10 budu losovat. Bude to dárek odemě pro 4 lidi!
Všem přeju hodně štěstí jak v šoutěži tak i v životě! A také všem přeju Šťastné a Veselé Vánoce, ať si všichni užijete volna a ať nenastydnete! Ať vám ježíšek donese skvělý dárky
--- Prosím, všichni buďte tak milí a ospravedlňte moje jak gramatické tak i jiné chyby, nejsem čech ale slovák, jenom se po česky psát snažím. Snad do pochopíte, děkuju! ---