• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
píšu ti to, co by ti napsal helper/admin
Screen stejně nebude přijat, neboť je upravený, musíš dodat zcela neupravený prosím

D

Deleted member 2540

Návštěvník
slimr rekl: kdo prvni uhadne kolik mam killu dostane 100B samozřejmě, měl 0 napsal jsem 0 a dal 100B
a pak spamoval MSG asi 50x tuto mate screen doufam http://prntscr.com/c8ljd1
Kámo nice hacky :D ... nejde to přehlédnout a i kdyby to hacky nebyly zkus mi vysvětlit tu postavičku dole o_O jestli to nejsou hacky což jsou tak mi řekni co to je za mód PS: Nemáš co zkrývat ;)

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
slimr rekl: kdo prvni uhadne kolik mam killu dostane 100B samozřejmě, měl 0 napsal jsem 0 a dal 100B
a pak spamoval MSG asi 50x tuto mate screen doufam http://prntscr.com/c8ljd1
Ako napísal hráč predo mnou veľmi správne, tak dolož obrázok/fotografiu/screen, ktorý nebol nijak upravený. Ak tak neurobíš, tak nebude môcť byť prijatý.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Ako napísal hráč predo mnou veľmi správne, tak dolož obrázok/fotografiu/screen, ktorý nebol nijak upravený. Ak tak neurobíš, tak nebude môcť byť prijatý.
Skôr bude potrestaný ten hráč, čo ho nahlasuje :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Určitě se jedná o nějáký cheat launcher nebot to tam opravdu skryl... Ale alespon není tak blbý jako ostatní hráči kteří to nezakryjí, je vidět že i někteři hackeři mají mozeg.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Určitě se jedná o nějáký cheat launcher nebot to tam opravdu skryl... Ale alespon není tak blbý jako ostatní hráči kteří to nezakryjí, je vidět že i někteři hackeři mají mozeg.
To by som netvrdil. :D Keby to nezakryl, tak to možno tentokrát aj prehliadnem, ale keďže máš rovno v rohu červenú škrvnu, tak prvé, čo ti napadne je, že čo to tam asi mal. :D

Mám pro vás novinku :) Není to Wurst ani nic jiného :D Je to SkillClient :) Jak jsem to poznal ? 1. SkillClient má ty sloty zelené. 2. Koukal jsem na YT a Wurst tu postavu co je v pravo dole, tak tu nemá, má to zase SkillClient ;) Takže je to jasné (like) Ale stejně, kdyby to nebyl SkillClient, tak pokuď by to byly jiné hacky, tak za to je taky nějaký trest :) Ale počkáme jestli dodá neupravený, pokuď ne tak jak řekl BH666 nebo omgmen tato stížnost nebude přijata ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.