• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
D

Deleted member 2540

Návštěvník
OMG '!!

Přílohy

Branoo_

Aktivní člen
Čo je na tom zlé, že otvárali G-Chesty? :D To ich teraz máme potrestať za to, že si našetrili kľúče a otvárali chesty za radom? :O

Áno, môže to byť otravné, ale nevidím dôvod, prečo by mali dostať Ban alebo podobne. ;) Jedine že by si tie kľúče givovali. Ale neviem, ako by to mohli urobiť. :D

rulgaming

Velmi známý člen
Podle mě si ban nezaslouží (můj názor ) co je špatného přece hrajou tam nějakou dobu a šetřili si GK a tak je použili může to být otravné ale chat si hráč může na chvíli vypnout ( tohle je můj názor ale ty jsi majitel a ty rozhoduješ )

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Tohle ti příjde našetřený? Před 5 minutama jsem to našel v enderchestce o jednoho hráče co má P2 :)

JacobVeres

Jakub Verešpej
ano mozno givovali stacilo to skopirovat v koliesku co je v myske tak ze klikol nekdo na to koliesko co je v myske a skopiroval si to to co mal v svojom invenatri 1 kluc co mal tak skopiroval nekolko

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
ForceOP neexistuje... je to naprostá blbost navíc u nás OP nefunguje...chrání to moje pluginy....

JacobVeres

Jakub Verešpej
force op su to 2 rozne hacky takze 1force op je zistenie hesiel adminom a 2force op je to ze ti da na tvoj nick op

rulgaming

Velmi známý člen
(existuje) jinak to máš dobře udělané že nejde GM to je první server o kterem vím (jinak o tom forceOP už se nechci hádat )

HexO_O

Aktivní člen
Force OP existuje, ale né přímé givnutí OP.. Je nutno se nabourat na účet někoho kdo má práva přidělovat OP ostatním hráčům. A tím pádem to už ani není Force OP ale spíš crackování hesel.

Gunman4

Velmi známý člen
dejte lock je to vyřešené aby jsme se tu nehádali o heckách jo? prosím Waku dej lock(Prostě aby už tu nebyl spam na jiné téma ok :D )

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Force OP existuje, ale né přímé givnutí OP.. Je nutno se nabourat na účet někoho kdo má práva přidělovat OP ostatním hráčům. A tím pádem to už ani není Force OP ale spíš crackování hesel.
To ale není forceOP ale demence majitele že někomu dá heslo nebo si dá heslo 1234 :D takže ForceOP existuje ale jenom kvůli demenci majitele serveru :)D).

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.