• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj,

chtělo by to nějaké screeny z chatu, kde by šlo vidět, že hráč myska1336 opakovaně zabíjel hráče adam2007.

_yyySepii

Antichr†st
Hrac se prece nemuze branit obstavenim
To ano, ale mohl toho hráče obestavit jen v zájmu, aby se mu dal bezpečně zničit giant, a tak získat nějaký ten čas navíc, než se ten druhý hráč dostane z toho obestavění.

_yyySepii

Antichr†st
Na screenech nejde vidět, zda-li toho hráče hitoval, toď zaprvé.

Zadruhé, nejde tam vidět, zda-li hráč se dopustil toho spawn-killu, tzn. by bylo potřeba více screenu, nebo log. ;)

Denx

Člen
ty nevidis ten hit?

si snad slepy? :D

tak vsichni jste jeho kamaradi tak se nedivim je mezi AT oblibeny

_yyySepii

Antichr†st
Zaprvé,
když jsem řekl na "screenech", tak jsem myslel obecně na všech screenech, tzn. se nepočítá, zda-li hitoval na jednom screenu.

Zadruhé,
nevím, kde jsi vzal, že by se A-T mělo s někým "kamarádit", a krýt ho. Ke všem se přistupuje stejně.

Zatřetí,
nemám v plánu toto téma rozebírat, takže pokud-li nemáš screeny chatu, nebo nemůžeš vyhrabat log, kde by byly vypsaný ty killy, tak toto téma už konečně uzavřu z důvodu nedostatku důkazu.

Amibaer_

Mititiho Ofečka
+ Dodávam :D

Ono je viac možností, prečo sú tieto 2 screeny nedostatočné.. Kľudne mohol mať ten spawn už zastavaný dlhšie. Proste daného mohli zabiť a protihráč bol práve u nich a videl, že tam je, tak ho zabil.. Proste my nemáme z kade vedieť, z týchto screenov, čo sa vlastne dialo.. A taktiež by sa spawnkill nebral z jedného zabitia... Pre to, by bolo dobré kebyže dodáš log, či iné screeny, kde je vidieť, ako ho daný zabíja viac krát. Ak to chceš rozoberať, či dať log alebo screeny, tak napíš mne, alebo komukoľvek z AT :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.