• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Skidayo

Člen
Čágo bélo šilenci, magoři a všechno možné. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Vítejte v druhém pokračování příběhu, který se jmenuje Spider Hater. Tento příběh navazuje na hororovou hru Penumbra: Overture, která vyšla v roce 2007. Musím vás také upozornit že celé jsem toto nevymyslel, ale je to pouze česká verze. :emoji_smiley: Přeji příjemné čtení. ﴾⏒Ꮂ⏒﴿

Den 71.
Moje dřívější předpoklady týkající se benígné povahy mých buněk mohou být vyrobeny omylem. Po pečlivé pitvě jsem znepokojen tím, že v žaludku může být uložen malý objem přírodních chemikálií, které by se po určité době mohly stát psychotropními nebo dokonce smrtícími. Moje jediná pravá šance je vyjít z toho a napadnout všechny zásoby, které mohu najít. Důkazy proti takovému pohybu jsou však nepřekonatelné
  1. Nemám žádný zdroj světla
  2. Přísahal jsem si, že neopustím, dokud neuslyším lidské hlasy venku
  3. Paviáče jsou tak chutné
Den 100
Ze známky, které jsem si vynucoval na stěnách, a můj nápis z deníku, který v temnotě může být nečitelným škrábnutím, dnes je stý den mého nového života.

Během uplynulého měsíce se moji jedlí přátelé stali stále více agresivnějšími a zvětšili se v počtu a velikosti. Ať už je to důsledkem mého rozkrádání svého ekosystému, nebo ne, jsem si jistý, že při této rychlosti růstu budou brzy příliš velké, aby se proplétaly mezerami ve stěnách. Za všechno, co vím, mohu vidět jen špičku ledovce.

Pokud se všechny nezdaří a já se nikdy nevzpamatuji, doufám, že mé studium a skutečně zapletení s těmito fascinujícími bytostmi bude jednoho dne považováno za důležitý bod v přírodních dějinách. Největší jména v moderní vědě se tam dostala víc, než talent, a zdá se, že toto pravidlo se rozšířilo k mému objevu tohoto lahodného nového druhu.

Jen se modlím, aby druhé pravidlo považovalo můj průlom příliš zanedbatelný: protože všechny velké objevy mají tendenci spotřebovat svého vynálezce.

Pokračování příště.
20.7.2017

Omlouvám se, pokud pro některý je tato episoda přílíš krátká. Finální Episoda (Episoda 3.) bude podle mě delší než druhá (tato) episoda. Nikoli první. Nějaké drobné chybičky či nějaká extra porce chyb? Neváhej a napiš mi to, psal jsem to v rychlosti.. :emoji_smiley:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.