• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Skidayo

Člen
Čágo bélo šilenci, magoři a všechno možné. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Vítejte v třetím a finálním pokračování příběhu, který se jmenuje Spider Hater. Tento příběh navazuje na hororovou hru Penumbra: Overture, která vyšla v roce 2007. Musím vás také upozornit že celé jsem toto nevymyslel, ale je to pouze česká verze. :emoji_smiley: Přeji příjemné čtení. ﴾⏒Ꮂ⏒﴿

Předchozí díl: https://craftmania.cz/tema/spider-hater-episoda-2.25815/

Spider Hater
Episoda 3.
Den 200
Od té doby jsem zaznamenal nějaké poznatky týkající se pavouků, se kterými jsem se za posledních osm měsíců podělil o svou existenci, částečně kvůli mému vynucenému ústupu z jejich suterénního území. Ne tak dávno se jejich chování stalo zjevně agresivním, a tak jsem se pokusil barikovat hlavní vstup do jejich doupěte a zajistil jsem si v jedné z menších místností nad ním, jediný s provozním zámkem dveří.

Druhým důvodem je to, že jsem se zotavil z drobné operace, kterou jsem byl nucen chovat bez pomoci anestezie. I kdybych měl nějaké anestetikum nebo chirurgické nástroje, nemohl jsem si dovolit, abych byl v mé práci méně než pilný, takže anestetika byla venku. Chirurgické nástroje jsou dobré a dobré, ale i když se mohou stát starými a hrdzavými, stále věřím, že můj nůž na pero dělá svou práci stejně dobře.

Postup sám o sobě byl dost elementární, jednoduchá amputace nevýznamného orgánu. Začal jsem si všimnout, že na mém jazyku je tlustá látka podobná lepidlu a byla nucena přijmout, že se stala infikována trvalým požitím toxinů.

Den 300
Další století přichází a jde: vypadá to tak dlouho, co jsem tu unikl. Po nějaké fázi od posledního vstupu jsem se pokoušel vrátit se odkud jsem přišel: to, ze kterého jsem původně utíkal, se zdá být osud mnohem horší než ten, se kterým teď čelím. Nicméně v době, kdy jsem dorazil z většího důlního systému, došlo k jeskyni, která zablokovala další pokrok. Byl jsem nucen se vrátit a přijmout, jaký má konečný život pro mě.

Stále slyším, jak moji agresivní malí přátelé škrábávají na dveřích do mé cely.

Konec.
20.7.2017 (19:00+)
Nějaké drobné chybičky či nějaká extra porce chyb? Neváhej a napiš mi to.. :emoji_smiley:​

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.