• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Marshelloie

Nový člen
Pokud jsem tohle dala do špatného tématu omlouvám se nevěděla jsem kam to zařadit. Prosím poraďte chci si stáhnout tohle ale nevím do jaké to stáhnout složky. Předměty si chci pak rozmístit na svém pozemku na creative 2. Případně budou stáhnuté věci vidět i lidi co nemají soubor nainstalovaný? Předem děkuji za odpověď.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Pokud jsem tohle dala do špatného tématu omlouvám se nevěděla jsem kam to zařadit. Prosím poraďte chci si stáhnout tohle ale nevím do jaké to stáhnout složky. Předměty si chci pak rozmístit na svém pozemku na creative 2. Případně budou stáhnuté věci vidět i lidi co nemají soubor nainstalovaný? Předem děkuji za odpověď.
daj si to do zložky "resourcepacks" a nie, nebudú to vidieť hráči bez toho, budú vidieť normal mc item.

FirennCZ

Aktivní člen
Pokud jsem tohle dala do špatného tématu omlouvám se nevěděla jsem kam to zařadit. Prosím poraďte chci si stáhnout tohle ale nevím do jaké to stáhnout složky. Předměty si chci pak rozmístit na svém pozemku na creative 2. Případně budou stáhnuté věci vidět i lidi co nemají soubor nainstalovaný? Předem děkuji za odpověď
  1. Stáhneš si soubor
  2. Pokud to je zip tak otevři přes WinRAR a ulož si to na plochu.
  3. Najdi složku %appdata% a poté .minecraft
  4. Ve složce .minecraft je další složka "resourcepacks" a přetáhneš soubor do něj
  5. Hotovo ;)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Popřípadě se koukni na Yt :)

Myslím že je již všechno vysvětleno, dáte tedy někdo //LOCK ?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.