• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
Zdravím,

tímto příspěvkem bych se chtěl zeptat, jak je možné, že i asi půl roku od přidání této minihry není stále opravená chyba s obnovováním bloků? Stále stejný problém, který když se přidaly GetDowny tak měl být do pár dnů fixnutý... Ne, není není to, že by to bylo jednou za čas je to na každé mapě... A pak se můžeme divit, že třeba GetDown tolik lidí nehraje, když nefunguje ani vlastně základ té minihry...

Díky za vysvětlení :emoji_nerd:

Dartex11

Člen
Zdravím,

tímto příspěvkem bych se chtěl zeptat, jak je možné, že i asi půl roku od přidání této minihry není stále opravená chyba s obnovováním bloků? Stále stejný problém, který když se přidaly GetDowny tak měl být do pár dnů fixnutý... Ne, není není to, že by to bylo jednou za čas je to na každé mapě... A pak se můžeme divit, že třeba GetDown tolik lidí nehraje, když nefunguje ani vlastně základ té minihry...

Nejsem admin ale řeknu ti to takhle není čas mě už převod VIP trvá 3 dny takže to poslední dobou nějak nejede :emoji_grinning:

Zdravím,

počkat, o jakou chybu jde?

TadiklCZE

Aktivní člen
Tu chybu jsem psal Wakovi již nejméně 5x, ale jak si můžete všimnout, tak se stále řeší nové věci a minihry... Sám nechápu proč se prvně neopravi, dle mého menší chyby, ale trochu ho chápu, i když by bylo užitečné, kdyby ten bug předal developerum a oni by se na to mrkli :)

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Tu chybu jsem psal Wakovi již nejméně 5x, ale jak si můžete všimnout, tak se stále řeší nové věci a minihry... Sám nechápu proč se prvně neopravi, dle mého menší chyby, ale trochu ho chápu, i když by bylo užitečné, kdyby ten bug předal developerum a oni by se na to mrkli :emoji_slight_smile:
nechceš bejt třeba developer sám? :d

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
Tady nejde o to kdo chce a nechce být developerem... Jde o to, že CM přidá minihru, je tam pár menších chyb, které ale dokážou silně ovlivnit hru a řeší se to strašně dlouho.. To se pak ty minihry nehrají a nemůžeme se divit viz. GetDown když se ani ty mapy neobnovují tudíž tam nejsou skoro žádné coiny.. :emoji_nerd:

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Tady nejde o to kdo chce a nechce být developerem... Jde o to, že CM přidá minihru, je tam pár menších chyb, které ale dokážou silně ovlivnit hru a řeší se to strašně dlouho.. To se pak ty minihry nehrají a nemůžeme se divit viz. GetDown když se ani ty mapy neobnovují tudíž tam nejsou skoro žádné coiny.. :emoji_nerd:
lul já ho úmyslně štvu, logika stranou, promiň

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
O GetDown se ví, prakticky není den kdy bych na to nemyslel. Ovšem problém je ten, že je všechno tak teď zamotaný... až je to strašný. Já nasliboval hory doly, nakonec byly jenom doly a hory někdo snědl. Celkově je na CM dost bugů, do dneška třeba nebylo spuštěný DrawIt, které se nakonec stejně ani už neukáže. A je toho víc s BuildBattle atd..

Jde spíš o to, že... no ani to nedokážu popsat, je to prostě zamotaný. Teď se řeší slavný BedWars a Prison, Nerdy také začal dělat už nový SW. Takže já až budu mít čas (po BW a Prisonu) nebo možná něco mezi tím, tak se dořeší ty GetDown kde budou nový mapy atd.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.