• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Pár slov na úvod: Dlouho jsem zvažoval, zda tuto část vydat. Příjde mu nudná a nejsem s ní úplně spokojen. Ale je potřeba pro další pokračování příběhu, berte prosím tuto část s rezervou.

Předchozí díly: https://craftmania.cz/tema/star-wars-age-of-darkness-cast-i.21586/#post-161231
https://craftmania.cz/tema/star-wars-age-of-darkness-cast-ii.22066/

Vystupující postavy: Mistryně Jedi Annie Lil Reen @_AnNie, sithský lord Darth Sirus @já, sithský lord Darth Miseryus @Misery96 , rytíři Jedi Brances Csongor Gyula @Brancesko a Radiko Meleg Gyanútlan Fiút @Radiko , padawanka Madyn di Tarlo @->Míša<-

Rekapitulace předchozích dílů: Rada Jedi získala informace o pozici prastarého sithského holokronu. Vyslala tedy Mistryni Jedi Annie Lil Reen, její padawanku Madyn di Tarlo a další dva Jedie, aby se vypravili na Korriban a nalezli holokron ukrytý ve starém chrámu. Předběhl je Darth Sirus, sithský lord a učedník záhadného Darth Miseryuse. Annie se Sirusem svedli souboj, který skončil vítězstvím Siruse. Sirus nechává zraněnou Annie ležet na podlaze chrámu a odléta s holokronem na Malachor. Mezitím se Annie zjevil přízrak, který ,,kontaktoval" Darth Miseryuse. Miseryus se rozhodl využít příležitosti a začal s tajemným rituálem, který mu umožnuje ovlivňovat mysl ostatních.

Vzbudila se na palubě své hvězdné lodi. Seděla na křesle v hlavní místnosti a naproti ní seděla její padawanka Madyn di Tarlo. ,,Není ti něco?“ zeptala se Madyn, když se Annie zmateně rozhlížela kolem. ,,Kde to jsme?“ zeptala se Annie. ,,Si nevzpomínáš? Po tom, co jsme tě našli na Korribanu jsme zaměřili Sirusovu loď. A jakmile ses probrala a já tě informovala o stavu věcí, přikázala si, že musíme Siruse za každou cenu chytit. Za chvíli přistáváme na planetě jménem Urthha, podařilo se nám vystopovat Sirusovu loď k jakémusi kamennému kruhu. Domníváme se, že by to mohla být součást jeho skrýše… Ale ty tvoje výpadky mě znepokojují, měli bychom tě radši odvézt na Coruscant. Přece jen si v tom chrámu ležela 12 hodin…“ odvětila znepokojeně Madyn. ,,Ne, Siruse musíme dostat. Já to zvládnu.“ Vtom ucítili, jak loď zpomalila a začala přistávat. ,,Připrav se, Madyn, a o mě se neboj, přece jen jsem mistryně Jedi a poznám, kdyby se se mnou něco dělo.“ ,,Dobře.“ odvětila Madyn, ,,Ale nelíbí se mi to, měla by sis aspoň odpočinout.“ ,,Ne, a nebudu to opakovat.“ ,,Dobře, mistryně.“ řekla znepokojeně Madyn. Najednou se ozval zvuk dosedání lodi na povrch. ,,Můžeme? zeptala se Annie. ,,Ano, mistryně. A tady máš menší dárek ode mě, na Korribanu si přišla o svůj meč. Tenhle jsem pro tebe chystala k narozeninám, ale teď je asi víc potřeba.“ odvětila Madyn a podala meč Annie. ,,Je překrásný, díky Madyn.“ ,,Tak idete alebo nie?“ ozvalo se od dveří. Byl to Radiko Meleg Gyanútlan Fiút, jeden ze dvou rytířů Jedi, kteří se účastnili výpravy. Druhým byl Brances Csongor Gyula. Za chvili se všichni čtyři shromáždili u dveří a vydali se na cestu. Schválně s lodí přistáli dále od cíle, aby je nezachytili Sirusovy skenery.

Po chvíli chůze došli k onomu kamennému kruhu. Annie si všimla nápisu na jednom z kamenů, k jednomu přistoupila a nahlas přečetla: ,,Rasa velkých válečníků, hledá sobě slávu čest, Galaktickou republiku mnoha ras a mnoha hvězd, zvolí si pro kruté války, kterou znala dřív jen z dálky....Co by to mohlo znamenat…“ ,,Tady je další!“ řekla Madyn ,,Mandalorianci hrdí, zemřít musí pro svou čest, že Síla je nefér tvrdí, hvězdných prach zbyl z jejich měst.“ ,,To musí byť o Mandaloriánských vojnách!“ vykřikl Radiko. ,,To musí být ono.“ řekla Annie „Ale nikde nevidím vchod.“ ,,Tu niečo je.“ řekl Brances.
Uprostřed byl velký kovový kruh s krystalem ve středu. Madyn na něj zkusila použít Sílu, krystal se rozzářil červenou září a otevřel se průchod. ,,Připravte se, Sirus je silný. Nesmí nám za žádnou cenu utéct.“ řekla Annie. ,,Neboj, nemůže být silnější než my všichni.“ odpověděla Madyn. ,,Stejně buďte opatrní, určitě tu bude hodně skenerů.“ Vešli dovnitř, po chvilce chůze si všimli, že se chodba rozděluje. ,,A teraz kadiaľ?“ řekl Brances. ,,Hele, tamto je kamera. Schovajte sa za tie sochy, ja vyradím kameru. A až Sirus príde, aby zistil, čo sa stalo, prekvapíme ho. Bude sa musieť vzdať.“ řekl Radiko.

Kontrolka se rozblikala a okamžitě přitáhla Sirusovu pozornost. ,,V chodbě? Zvláštní… No nic, jde se opravovat. pomyslel si Sirus. Došel do své dílny a do brašny na opasku si vzal svou opravářkou sadu. Došel ke dveřím na hlavní chodbu. Zadal bezpečnostní kód, vešel na chodbu a vydal se na cestu k poškozené kameře. Pár metrů od kamery ho však potkalo nemilé překvapení. Zpoza soch před něj a za něj vyskočili Jediové.

Docela nudná část, ale nebojte, příští týden vyjde snad lepší.

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Tak Mencl je počeštěné Menzel, což by mělo být údajně německé příjmení. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.