• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Pár slov na úvod: ,,Sen" Annie, který vyvolal Miseryus, stále pokračuje.

Předchozí díly: https://craftmania.cz/tema/star-wars-age-of-darkness-cast-i.21586/#post-161231
https://craftmania.cz/tema/star-wars-age-of-darkness-cast-ii.22066/
https://craftmania.cz/tema/star-wars-age-of-darkness-cast-iii.23203/
https://craftmania.cz/tema/star-wars-age-of-darkness-cast-iv.24046/

Vystupující postavy: Mistryně Jedi Annie Lil Reen @_AnNie, sithský lord Darth Miseryus @Misery96, padawanka Madyn di Tarlo @->Míša<-

Rekapitulace předchozích dílů: Rada Jedi získala informace o pozici prastarého sithského holokronu. Vyslala tedy Mistryni Jedi Annie Lil Reen, její padawanku Madyn di Tarlo a další dva Jedie, aby se vypravili na Korriban a nalezli holokron ukrytý ve starém chrámu. Předběhl je Darth Sirus, sithský lord a učedník záhadného Darth Miseryuse. Annie se Sirusem svedli souboj, který skončil vítězstvím Siruse. Sirus nechává zraněnou Annie ležet na podlaze chrámu a odléta s holokronem na Malachor. Mezitím se Annie zjevil přízrak, který ,,kontaktoval" Darth Miseryuse. Miseryus se rozhodl využít příležitosti a začal s tajemným rituálem, který mu umožnuje ovlivňovat mysl ostatních. Ovlivňuje mysl Annie, takže se jí zdá, že se se svou padawankou a dvěma dalšími rytíři Jedi vydala zajmout Siruse. Výprava najde jeho základnu a využijí moment překvapení. Vypukl souboj, během kterého Sirus zabíjí Brancese a Radika. Souboj končí smrtí Siruse a na scénu vstupuje Darth Miseryus.

Ozval se tleskot a vzápětí temný, ale klidný hlas pravil: ,,Jsem ohromen, porazili jste mého nejnadanějšího žáka. Zasloužil si to, neměl se nechat vysledovat. No, jak vidíte, jeho místo je nyní volné…“ Temná postava vyšla ze dveří, nemohl to být nikdo jiný než Darth Miseryus. Měl na sobě černý plášť s kapucí a starou sithskou zbroj známou jako The dark armor (vzácná sithská zbroj, která byla ,,očarovaná“ pomocí Sithské alchymie). ,,A volné taky zůstane!“ odpověděla mu Annie a postavila se přímo proti němu. Hleděla do míst, kde by měl mít oči, jelikož kápě kryla jeho obličej.
,,Pletete se, mistryně Jedi. Jedna z vás se stane mou učednicí, druhá zemře.“ řekl Miseryus pomalu chodíc kolem Jediů. Madyn se konečně vzchopila a přemohla bolest od popálenin. ,,Nikdy mě nedonutíš zradit mou mistryni!“ vykřikla. ,,Je konec, Miseryusi, tvůj plán selhal. Sirus je mrtev a ty nemáš kudy uniknout.“ pravila Annie. Miseryus se sarkasticky zasmál. ,,Ne, můj plán nemůže selhat.“ ,,To ještě uvidíme.“ řekla Annie. ,,Neměly bychom spíše utéct, Annie? Pokud byl tak silný Sirus, jak můžeme jen ve dvou porazit jeho mistra? Musíme varovat Radu!“ ozvala se Madyn. ,,Nemůžeme utéct, pokud unikne, najde si nového žáka. Můžeme zabránit krveprolití a musíme pro to obětovat všechno!“ ,,Tak začneme tedy? Nemam na to celý den.“ řekl Miseryus.
Po jeho slovech aktivovaly obě Jedi své světelné meče. Annie se rozběhla proti Miserymu, Madyn také, ale pomaleji, jelikož stále přemáhala bolest ze svých zranění. Miseryus natáhl proti útočícím Jediům obě ruce a poslal proti nim dva krátké, ale silné blesky. Annie s Madyn před sebe stihly nastavit své meče, aby zmírnily sílu blesku, ale náraz je odhodil na stěnu za nimi. Misery si odepnul plášť, bylo vidět jeho zdobenou zbroj. V ruce se mu zalesklo tělo světelného meče a následně se objevila i krvavě červená čepel. Obě Jedi se s námahou zvedly. Miseryus se připravil na další útok, meč držel před sebou a levou ruku měl připravenou, aby mohl použít Sílu. Annie se rozběhla, Misery opět vyslal další blesk. Annie ho přeskočila a zaútočila na Miseryuse shora. Ten její meč vykryl a chytil jí ve vzduchu před sebou pomocí Force choke. Madyn po něm hodila svůj meč. Trefil čepel Miseryho meče a ten mu vyklouzl z ruky. Madyn chytla svůj meč zpět a s křikem se rozběhla přemáhajíc bolest. Miseryus upustil Annie na zem a zaměřil se veškerou svou silou proti Madyn. Kolem jeho rukou začala kroužit rudá mlha. Annie vykřikla ,,Ne!“, v tom okamžiku z rukou Miseryuse vytryskl proud ohně a blesků a zasáhl Madyn ,všude byl prach a kouř. Po chvilce se kouř rozplynul a bylo vidět onu zkázu. Madyn bezvládně ležela v hluboké díře ve stěně, kouřilo se z ní a nejevila žádné známky života. Po jejím těle stále ,,probíhaly“ blesky. Všechno okolo hořelo.
V Annie se něco zlomilo, zažhnuly ji oči a s obrovskou bolestí a hněvem se postavila na nohy, aktivovala svůj meč a rozběhla se na Miseryuse. Ten se postavil přímo proti Annie, jeho dlaní probleskovala energie a poté uchopil čepel jejího světelného meče rukou. ,,Cože?! To je nemožné!“ ,,Vás na akademii neučili?“ zeptal se ironicky Miseryus, ,,nabil“ si levou ruku blesky a praštil Annie do nosu. Ta odletěla pár metrů, z nosu ji tekla krev, ale stále se držela na nohou. Meč zůstal v Miseryusově pravé ruce. ,,Říká se, že pokud Jedi nebo Sith ztratí meč, je to pro ně jako ztráta končetiny. Zkusíme to?“ řekl Miseryus a dotkl se meče levou rukou, ten po jeho doteku explodoval. Temný lord se postavil proti Annie a namířil na ní své ruce, kolem kterých začala rotovat rudá mlha. Z rukou vytryskl proud ohně a blesků, k jeho překvapení však Annie neodletěla, v posledním okamžiku ji s výkřikem z rukou vytryskl proud blesků a začala se s Miseryusem přetlačovat. ,,Konečně si využila svůj hněv a nenávist! Konečně si poznala sílu Temné strany!“ ,,Zničím tě, Miseryusi! Pomstím smrt Madyn a všech ostatních, kteří kvůli tobě zemřeli!“ ,,Pomsta není cestou Jediů!“ řekl Miseryus a vložil veškerou svou sílu do proudu energie. Annie začala popojíždět dozadu, v tom okamžiku Miseryus zabral vší silou, vyslal výboj a následoval výbuch, který odhodil Annie, Miseryuse výbuch posunul o metr dozadu, ale zůstal stát. ,,Díky za písek v hubě.“ řekl Miseryus a odplivl si. Annie klečela a držela se rukou, aby nespadla. Miseryus namířil ruku na Annie, pomocí Force choke ji zvedl do vzduchu a kolem jeho ruky začala opět rotovat rudá mlha. ,,Přidáš se ke mně, jako má učednice!“ ,,Ne… nikdy!“ odpověděla sýpavě Annie. ,,Přidáš se ke mně!“ zvýšil hlas Miseryus, jeho oči začaly žhnout rudou září a přitlačil víc na Annie, pokoušel se ji ovládnout. ,,Ne… Ano, můj mistř…. NE!“ bojovala Annie, neměla však žádnou šanci. Miseryus odhodil Annie na stěnu, Annie dopadla na zem, načež ji Miseryus chytil silněji než předtím a řekl démonickým hlasem ,,Staneš se mou učednicí!“ mysl Annie povolila a nyní ji kompletně ovládl Miseryus ,,Ne….Ano, můj mistře.“ odpověděla mu Annie podvoleným hlasem, její oči začaly rudě žhnout. Miseryus ji položil na zem, Annie si klekla před Miseryuse. ,,Jaké jsou tvé rozkazy, mistře?“ zeptala se Annie a podívala se na Miseryuse, její oči plály rudě. Rytířka Jedi byla pryč a nahradila ji její temné stránka. ,,Ode dneška budeš známa jako Darth Reen.“ řekl Miseryus a sáhl na opasek pro jeden ze svých mečů a podal ho Reen. ,,Vem si tento meč, zůstane ti i po probuzení z této vize. Tvůj první úkol bude: Zabij svou učednici, která se tě vydá hledat a poté za mnou přileť na Malachor V, ale tajně, aby to nezjistil Sirus.“ ,,Ale mistře, Siruse jsem přece zabila….“ ,,Pleteš se, toto celé je vize, sen, který jsem vytvořil. A teď se probuď.“ řekl Miseryus a ukončil vizi. Reen se probudila na podlaze chrámu, v ruce držela meč, který ji dal její nový mistr. Hlavou se jí honilo jen jedno: splnit mistrův příkaz. V tom uslyšela, jak někdo vchází do vedlejší místnosti….

Po dalším dílu se asi na díl nebo dva zaměřím na novou postavu v příběhu.
Snad se vám tato část líbila.

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Něco mi na tom příběhu chybí... Ale věřím, že víš o čem mluvím a bude to brzy napraveno

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.