• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Stepin666

Aktivní člen
Zdravim rozhodl jsem se ze si pudu zahrat Turf Wars s DudisMastrem zavolal jsem mu na skype a hrali jsme tw7 kdyz skoncila hra mel jsem dostat CC a videt kolik mam killu ale obevil jsem se na lobby a v tabulatoru muj nick Stepin666 byl vyznacen cervene jako v tw stve me ze jsem po temer 10 + minutove hre nedostal CC -,-

Přílohy

ThomM_

No lifer (:
samozrejme jsem mel okolo 20-25 killu
Zdravim rozhodl jsem se ze si pudu zahrat Turf Wars s DudisMastrem zavolal jsem mu na skype a hrali jsme tw7 kdyz skoncila hra mel jsem dostat CC a videt kolik mam killu ale obevil jsem se na lobby a v tabulatoru muj nick Stepin666 byl vyznacen cervene jako v tw stve me ze jsem po temer 10 + minutove hre nedostal CC -,-
Důkaz ? :)

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Aha,no to je treba bug ja jsem taky nedostal z tw jsem taky nedostal coins a nestezoval jsem si :) a druhy den jsem to tam mel :D

Stepin666

Aktivní člen
sreen chatu nemam mam jen ten tab kde je to bugli misto abych byl v ty mistnosti kde si vybiras kit tak me to portlo na lobby

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.