• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Hral som Vannilu ako obvykle každý deň, spadol som z veľkej výšky a veci som stratil. Portol ma tam kamoš lebo som chcel svoje veci speť ale zrazu celá CM spadla a veci som už nikdy viac nenašiel. Pomôžte mi prosím. Stratil som elytru,
dia chestplate-enchanty:trne III, obrana proti strelám I, nerozbitnost I, to iste som mal aj na stratenych dia leggins. A stratil som aj luk, ktorý bol mimochodom pekne drahý. Dexter by mi to dosvedčil lebo som mu ho ukazoval cez trade. Vopred ďakujem.

RayXio

Člen
S vecami sa rozlúč. Bez dôkazu nič nedostaneš späť. Nikto nemože dokázať čo? kolko? itemov bol v tvojom inventári. A ta "parta" kamošov asi už len tažko. -_-

T

TakiAri

Návštěvník
Hral som Vannilu ako obvykle každý deň, spadol som z veľkej výšky a veci som stratil. Portol ma tam kamoš lebo som chcel svoje veci speť ale zrazu celá CM spadla a veci som už nikdy viac nenašiel. Pomôžte mi prosím. Stratil som elytru,
dia chestplate-enchanty:trne III, obrana proti strelám I, nerozbitnost I, to iste som mal aj na stratenych dia leggins. A stratil som aj luk, ktorý bol mimochodom pekne drahý. Dexter by mi to dosvedčil lebo som mu ho ukazoval cez trade. Vopred ďakujem.
Pošli nějakej screen :emoji_joy:
Ne teď vážně.
Můžeš si za to sám, že skáčeš z tak velkých výšek ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
je nám líto, že jsi ztratil své věci, ale my ti je bohužel nemůžeme navrátit.

Omlouváme se za potíže které způsobil pád serveru a doufejme, že se to již nebude opakovat.

Děkujeme za pochopení,
Vedení CM.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.