whereareavocqdos
i wanna end me
Ahoj tadi bych rad dal styznost na buildera matikozz kteri bi nemel bit v atimu. Us dlouho sem ho nevidel online je afk porad a nepostavyl moc map je to zli kluk
a tadi je vidět že us zase ma ac je to s nim spatni
a tadi je zase vidět že je lini a nechody na server a jen se dyva na pana dubinka a taki je asi moc tlusti moc se najedl
dela blbosti misto toho abi stavjel prison a proto neni protoze matikoz nestavy mapi jen dela blbosti na lobi 4
taki delal dalsi blbosti aletosem nevyfotil rozbil mi fotak tak chci abi mu dali premaban a us nemohk stavjet mapi at si de na gametim
a tadi je jeho id na diskortu
kdiz se podivame na cislo 4229 a odecteme od toho rok 2018 vyjde nam 2281 a kdiz to odecteme od 4299 vyjde nam 2018 a secteme jeho pozitivni hodnoceni to je 2018 -1950 to serovna 68 + 1 to je 69 a kdyz otocime cisla 69 vznikne 96 to je @Misery96 takze matikozz je misery96 takze ma multiacc takze mu dejte ban ma dvojy identitu toje vsechno diki za ban matikoz a vihozeni ok cs
a tadi je zase vidět že je lini a nechody na server a jen se dyva na pana dubinka a taki je asi moc tlusti moc se najedl
dela blbosti misto toho abi stavjel prison a proto neni protoze matikoz nestavy mapi jen dela blbosti na lobi 4
taki delal dalsi blbosti aletosem nevyfotil rozbil mi fotak tak chci abi mu dali premaban a us nemohk stavjet mapi at si de na gametim
a tadi je jeho id na diskortu