• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

No_Skill_CZ

Aktivní člen
Eventy na survu už nejsou to co bývaly.. od té doby co je dělá ignis je to horší. Možná jsme si kubrou nesedli, ale on dělá ty eventy prostě lepší např. dnes mi chtěl dát ignis ban za podvod při eventě,když tam má jungli a dá se nad bariery vylézt přes liány. PSal jsem mu at mě portne dolů, že nijak nechci podvádět a že nemůžu najít to místo kudy jsem se tam dostal. Samozřejmě, že to neudělal. eventy jsou náročné a ceny malé. Za color jump je odměna dohromady za 3 místa 600k a tady kde je jedno místo na těžším eventu je odměna 250k. Na jeho ventu jsem našel i způsob jak se zabít nezkoušel jsem to, ale vím o něm. Poprosil bych tedy aby se zvíšili odměny a opravily chyby nebo dejte na surv kubru ◕‿◕.

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
Sme na to dvaja (Kubra a já).
Kubra si zobral Skyblock lebo na ňom má eventište.
Moje eventište som nikdy nepovedal, že je dokonalé a ešte sa bude asi 30x meniť.
Ohľadom cien na FTS ich nehodlám meniť - max. na 300K. Ten event je dosť jednoduchý a vždy ho budem dávať 2x po sebe. Ceny a počet miest určuje eventer podľa vlastného úsudku. Nedal som na FTS ceduľku niekam kde by ju nenašiel hráč do 2 minút.

dnes mi chtěl dát ignis ban za podvod při eventě,když tam má jungli a dá se nad bariery vylézt přes liány.
Zrejme nemôžem používať iróniu v chate, lebo si to každý berie vážne.

Každý sa učí z vlastných chýb a na CM ako eventer nejsom viacej ako mesiac. Tieto eventy sú plne provizórne a všetky sa postupne budú reworkovať. Radšej zapracuj na svojom chovaní.

Puntys

Veteran | President
Igniss dáva ceny předepsané Wakem úplně stejně jako já :emoji_wink:
VÝHRY NA EVENTOCH

Všetky výhry sa odvíjajú podľa toho koľko máme počet dostupných miest.

3 miesta - budget do 600K
2 miesta - budget do 500K
1 miesto - budget do 300K
Nekonečno miest - budget 100K/hráč

Všetky výhry si môže eventer prispôsobiť podľa seba.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.