• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Karel Bartoníček

Aktivní člen
Vše to začalo roku 2016 kdy jsem se poprvé po survival games připojil na craftmaniu se svým kamarádem Petrem který mi o craftmanii řekl...

Hrál jsem z prvu za neznámé nicky později zde začal hrát i můj nevlastní bratr, s nickem kocourek2007 když už jeho narozeniny ťukali na dveře tak jsem se rozhodl mu koupit origo po tom co jsem mu origo však dal měsíc potom minecraft přestal hrát a účet mi přenechal...po dobu dalších přibližně 2 let jsem absolutně nevěděl jak a kde změnit heslo , jméno atd. když mě mojang konečně odhlásil z launcheru přišel jsem na to kde a jak ... a Tak jsem se přejmenoval na můj součastný nick

Kocoureeek

Mnoho lidí mě zná jako týpka co reportuje doslovně každou píčovinu ale mnoho i jako dobrého týpka co občas koupí někomu nadějnému VIP
Občas jsem se prostě naštval.

Tímto bych chtěl oznámit že končím na serveru craftmania, protože mě survivaly po tolika letech přestali absolutně bavit a vrácím se zpět k pvp...

Ahoj Kocourek.