Ahoj, keďže moja básnička (Tu) mala veľký úspech a veľa dobrých ohlasov, rád by som spravil takú "pilotnú časť" tohto príbehu..
Všetko si vyberáte vy, vy zamiešavate dej, vyber si čo sa má stať v ďalšomn príbehu.
Prajem príjemný umelecký zážitok.
Wake sa pomaly prechádzal po izbe: ,,Čo tak pridať na server?" spytuje sa sám seba
,,Speed Builders už bolo, Build event bol.." zúfalo si išiel ľahnúť spať.
Sníval sa mu divný sen, videl ako labuť pláva na hladine a náhaňa ju 5 členov AT.
Crazy, Kapr, Marimr, Misery, Flafy
zrazu udrel blesk a wake videl cez pohľad labuťe.. bol to totiž on
"čo budem robiť?! oni ma naháňajú!" zúfalo utekal a brodil sa po vode..
vtedy sa otočil a zkričal:
" Čo chcete?!!!" vtedy odpovedali "Jeden z nás, bude tvôj zástupca wake.. ak server bude v problémoch, odstúpiš a budeme vládnuť my"
"A koho si teda mám vybrať?!" sebavedome povedal wake
"mňa! za mojej vlády budú na Prisone lepšie podmienky pre kopanie!" povedala shann
"ak mňa, na creative nebudú žiadne OP VECI!" zvolal kapr
"Predsa mňaa, černosi ešte server nevládli, budem prvý a ktomu každý dostane kebab zdarma!" povedal na oplátku marimr
"Veď mňa, ak budem vládnuť, budú všade veľké eventy a dobrodružstvá!" zakričal Misery
"A ak zvolíš mňa, bude 1 milión slotov" povedal posledný Flafy
---------------------------------------Pokračovanie nabudúce ---------------------------------------------------
Skončí server v dobrých rukách? Kto bude nasledujúcim majiteľom?
Hlasuj.. a napíš či sa ti tento príbeh páči..
Budem rád ak ho ohodnotíš.. pravdivo!
Účinkujúci:
@MrWakeCZ
@CrazyShann_Cz
@kapr20
@MARIMR008
@Misery96
@Flafy_LP
ďakujem..
Džejkob
Kebabyyyy!
Všetko si vyberáte vy, vy zamiešavate dej, vyber si čo sa má stať v ďalšomn príbehu.
Prajem príjemný umelecký zážitok.
Wake sa pomaly prechádzal po izbe: ,,Čo tak pridať na server?" spytuje sa sám seba
,,Speed Builders už bolo, Build event bol.." zúfalo si išiel ľahnúť spať.
Sníval sa mu divný sen, videl ako labuť pláva na hladine a náhaňa ju 5 členov AT.
Crazy, Kapr, Marimr, Misery, Flafy
zrazu udrel blesk a wake videl cez pohľad labuťe.. bol to totiž on
"čo budem robiť?! oni ma naháňajú!" zúfalo utekal a brodil sa po vode..
vtedy sa otočil a zkričal:
" Čo chcete?!!!" vtedy odpovedali "Jeden z nás, bude tvôj zástupca wake.. ak server bude v problémoch, odstúpiš a budeme vládnuť my"
"A koho si teda mám vybrať?!" sebavedome povedal wake
"mňa! za mojej vlády budú na Prisone lepšie podmienky pre kopanie!" povedala shann
"ak mňa, na creative nebudú žiadne OP VECI!" zvolal kapr
"Predsa mňaa, černosi ešte server nevládli, budem prvý a ktomu každý dostane kebab zdarma!" povedal na oplátku marimr
"Veď mňa, ak budem vládnuť, budú všade veľké eventy a dobrodružstvá!" zakričal Misery
"A ak zvolíš mňa, bude 1 milión slotov" povedal posledný Flafy
---------------------------------------Pokračovanie nabudúce ---------------------------------------------------
Skončí server v dobrých rukách? Kto bude nasledujúcim majiteľom?
Hlasuj.. a napíš či sa ti tento príbeh páči..
Budem rád ak ho ohodnotíš.. pravdivo!
Účinkujúci:
@MrWakeCZ
@CrazyShann_Cz
@kapr20
@MARIMR008
@Misery96
@Flafy_LP
ďakujem..
Džejkob
Kebabyyyy!