M
MissPepsi
Návštěvník
Ahoj. aj keď toto skôr patrí do statusu ako do príspevku, mne to neprekáža. Už na začiatku roka som uvažovala, nad tým, že skončím na craftmanii. neskončila som, naďalej som hrala. som tu už jeden krásny rok aj pár mesiacov a nechápem ako to tak (bože práve ku mne prišla mačka a chce sa hladkať a pradie) rýchlo prešlo. Nedávno som začínala, nevedela som si minecraft ani stiahnúť, nie to ani hrať na nejakom servery. Vybrala som si Survival. hovorila som si, že aj tak to po pár dňoch vzdám a viac to nezapnem. začalo ma to baviť, a moja prvá stavba bol škaredý domček, so záhradkou ktorý som nakoniec predala. a tak som stavala a predávala. tak som si vedela zarobiť najlepšie, samozrejme aj z VK a VP. niekedy ma hnevalo aký tam sú zlí ľudia, však @BoredNoob :emoji_smiley: a samozrejme ma tešilo, že sa tam našli aj dobrí ľudia. občas ak sa dalo, tak som sa hrala na joujou veľkú helperku ktorá ti so všetkým pomôže a v reale by sa na teba ani nepozrela - možno. mala som občas 3fps a bola som rada, keď sa to vyšplhalo až na 40fps. niečo som tam ponastavovala a išlo mi to na 300fps :emoji_smiley: vtedy som skákala od radosti a bola som naozaj rada. myslela som si, že môj počítač je slabý. začali sa kus väčšie problémy a už som nemala prístup na počítač ako predtým. samozrejme som poprosila waka nech mi zmaže profil na fórum. prešla som si cez to a potom som zas nabrala svoju farbu a hrala ďalej, aj keď už nie tak často. občas som si zvykla zahrať iné minihry ako napríklad Creative 2 kde mám rozstavaný ostrov už asi mesiac a stále som ho nedokončila, skyblock čo som nevedela ani ako hrať a furt som padala z ostrovu, drawit kde bolo maximálne 5 ľudí, bedwars kde som sa smiala sama na sebe aká som nemožná v tom, skywars bola som pyšná na to ako sa mi v ňom darilo, raz za deň som si vyzbierala asi 1k (možno poniektorí ste si za deň nazbierali viac ale ja som ten skywars hrala asi 2 týždne), na vanille čo ani neviem o čom to bolo a bola som tam dokopy 2x :emoji_smiley: ach už ani neviem čo napísať.
Chcem sa poďakovať ľudom, ktorých poznám za to, že som mala tú možnosť ich spoznať a baviť sa s nimi, za to, že mi pomohli v dosť blbých situáciach a za to, že sme kamaráti. Nejdem ich označovať, oni sa nájdu sami :emoji_slight_smile: (teda dúfam).
Dúfam, že ste pochopili čo to znamená. Želám vám krásny nový rok, nech šťastní. <3
Chcem sa poďakovať ľudom, ktorých poznám za to, že som mala tú možnosť ich spoznať a baviť sa s nimi, za to, že mi pomohli v dosť blbých situáciach a za to, že sme kamaráti. Nejdem ich označovať, oni sa nájdu sami :emoji_slight_smile: (teda dúfam).
Dúfam, že ste pochopili čo to znamená. Želám vám krásny nový rok, nech šťastní. <3