• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

egna_light

Aktivní člen
hej tak jenom mně zajímá co všechno se klasifikuje jako teamovani v pvp. jeden typek mi vyhrožuje že mně dá na forum kvuli tomuto - v pvp byli 2 lidi bez armoru bez zbrani a 2 v full dia (jeden z nich jsem ja) ja jsem naháněl jednoho bez armoru a ten druhy dia nahanel druheho bez armoru. jednou při prohánění jsme se minuli, a protože jsme věděli že pokud zaůtočíme na sebe tak stratíme ty bez věcí, a jeden z nás by se eventuelně v pvp beztak odpojil, tak jsme se ani nedotkuli a pokračovali jsme v nahánění. tak když jsem zabil svého warezáka tak mi řelk že dostanu ban za teaming. proto mně zajímá co všechno se klasifikuje jako teaming

DenisJ

My life is cringe
Já si myslím že tohle není teaming. Ti hráči by museli mít pravý důkaz např. že jste byli vedle sebe. Si myslím že spíš ty naháči teamovali - schválně proběhli kolem sebe aby vám poté mohli říct že máte ban. Ale to by potom měli i oni ban, vlastně to celé nedává smysl. Samozřejmě nejsem si na 100% jistý ale myslím si že to není teaming

koza37

Iluminát
Tohle teaming není :D Jakože pokud jste se nedomluvili, tak není :D

jo a ještě 1 věc, když jste v pvp 2, neútočíte na sebe ale nebojujete proti jinýmu spolu, je to team?

_yyySepii

Antichr†st
No, tak tady je to trošku těžší, protože z pohledu admina se teaming považuje za všechno, co tak vypadá. :D
Abych to "lépe" rozebral a tímpádem ti možná trošku i "vysvětlil", jak to tedy funguje.. Je to v celku jednoduché, ale je třeba si to rozebrat do 2 bodů;

Teaming;
Teaming je od slova týmovat (nic nového :D), ale jak teaming vypadá v praxi? Teaming by měl vypadát následovně - dva hráči spolu zabíjí ostatní lidi z PvP, kromě sebe. To znamená, že si společně "dopomáhájí" k cíléné "vraždě" daných lidí. Ve výsledku se teaming prokazuje nejlépe na konci. Jelikož ve chvíli, kdy v PvP zbydou jen ti dva "teameři", je lehce zpozorovatelné, zda-li ti dva do sebe půjdou, či ne. Pokud ne, je to jasný teaming. S tím, že pokud do té doby ještě jakýmkoliv způsobem "spolupracovali", je to jen + k teamingu.

Trestný Teaming;
Tady je to trošku komplikovanější. Jelikož jak již jsem zmínil: "z pohledu admina se teaming považuje za všechno, co tak vypadá. :D". Touto větou jsem chtěl říct, že je lehké si "doupravit důkazy" - konkr. sehnat důkazy "vytržené z kontextu" ,a tímpádem nasimulovat daný čin, jako teaming.

Nu, a na závěr bych chtěl říct 1 informaci, kterou jsem tobě & pár ostatním lidem psal navíc;
Pokud se jedná o farmení headek, tak bych to býti vámi prováděl v noci, jelikož vás nemá, kdo nahlásit. Pravidlo ohledně teamingu bylo stanoveno hlavně z důvodu vlny nespokojených hráčů, kteří si v jenom kuse stěžovali, že se nedá přes ty "teamy" dostat jako jedinec. Takže, pokud si tam budete farmit headky ve chvíli, kdy tímto činem nikomu neškodíte, klidně si to dělejte (na vlastní riziko samozřejmě :D). Pokud ale nechcete nic riskovat, stále tu existují sice těžší, ale praktičtější & bezpečnější způsoby na získání své headky. ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.