No, tak tady je to trošku těžší, protože z pohledu admina se teaming považuje za všechno, co tak vypadá.
Abych to "lépe" rozebral a tímpádem ti možná trošku i "vysvětlil", jak to tedy funguje.. Je to v celku jednoduché, ale je třeba si to rozebrat do 2 bodů;
Teaming;
Teaming je od slova týmovat (nic nového
), ale jak teaming vypadá v praxi? Teaming by měl vypadát následovně - dva hráči spolu zabíjí ostatní lidi z PvP, kromě sebe. To znamená, že si společně "dopomáhájí" k cíléné "vraždě" daných lidí. Ve výsledku se teaming prokazuje nejlépe na konci. Jelikož ve chvíli, kdy v PvP zbydou jen ti dva "teameři", je lehce zpozorovatelné, zda-li ti dva do sebe půjdou, či ne. Pokud ne, je to jasný teaming. S tím, že pokud do té doby ještě jakýmkoliv způsobem "spolupracovali", je to jen + k teamingu.
Trestný Teaming;
Tady je to trošku komplikovanější. Jelikož jak již jsem zmínil: "z pohledu admina se teaming považuje za všechno, co tak vypadá.
". Touto větou jsem chtěl říct, že je lehké si "doupravit důkazy" - konkr. sehnat důkazy "vytržené z kontextu" ,a tímpádem nasimulovat daný čin, jako teaming.
Nu, a na závěr bych chtěl říct 1 informaci, kterou jsem tobě & pár ostatním lidem psal navíc;
Pokud se jedná o farmení headek, tak bych to býti vámi prováděl v noci, jelikož vás nemá, kdo nahlásit. Pravidlo ohledně teamingu bylo stanoveno hlavně z důvodu vlny nespokojených hráčů, kteří si v jenom kuse stěžovali, že se nedá přes ty "teamy" dostat jako jedinec. Takže, pokud si tam budete farmit headky ve chvíli, kdy tímto činem nikomu neškodíte, klidně si to dělejte (na vlastní riziko samozřejmě
). Pokud ale nechcete nic riskovat, stále tu existují sice těžší, ale praktičtější & bezpečnější způsoby na získání své headky.