Jak jsem psal, je to něco jako "ProGamingový Messenger" nebo vzhledově vylepšený Steam, každopádně je to aplikace určená spíše k sdělování důležitých zpráv či psaní. Nepíšu, že je to špatné ba naopak, ale nikdy bych ho nenazval supr programem, přes který bych měl volat.Jinak vidím Discord jako suprový program, můžeš si tam psát, můžeš vidět, co kdo hraje, tvoje zprávy, které tam jednou napíšeš, tak už tam zůstanou navždy, můžeš tam volat, atd..
Tohle všechno je to, co jsem již psal nebo to bylo již jasné. Discord je samozřejmě novější aplikace než TeamSpeak, stále se na ní dělají nové funkce, vylepšuje se vzhled, ostranují bugy atp. TeamSpeak, jak jsem se vylepšuje v komunikaci a vše okolo ní, ale hlavně je nutno podotknout, že TeamSpeak je čistě na volání, není to Messenger na ukládání textu do příštího dne od toho máš jiné sociální sitě...Co jsem tak slyšel, tak jeden z důvodů zrušení CraftMania TS bylo i to, že bývalí admini měli práva a dělali tam, s prominutím, pi*oviny. Stane se ti tohle na Discordu? Ne. Vzhled.. Vzhled je jasný, Discord. :emoji_smiley: Discord je moderní, pěkný, přehledný.
Já nemyslel to, že někdo s "právy" dělá pi*oviny. Někde to psal Wake, že ti, kteří kdysi měli práva a pak už je neměli, tak je víceméně pořád měli a dělali tu neplechu. Toto se ti na Discordu nestane, odebereš roli, jsi bez práv, ez.@Dykol
Jak jsem psal, je to něco jako "ProGamingový Messenger" nebo vzhledově vylepšený Steam, každopádně je to aplikace určená spíše k sdělování důležitých zpráv či psaní. Nepíšu, že je to špatné ba naopak, ale nikdy bych ho nenazval supr programem, přes který bych měl volat. :emoji_smiley:
Tohle všechno je to, co jsem již psal nebo to bylo již jasné. Discord je samozřejmě novější aplikace než TeamSpeak, stále se na ní dělají nové funkce, vylepšuje se vzhled, ostranují bugy atp. TeamSpeak, jak jsem se vylepšuje v komunikaci a vše okolo ní, ale hlavně je nutno podotknout, že TeamSpeak je čistě na volání, není to Messenger na ukládání textu do příštího dne od toho máš jiné sociální sitě...
Jinak nesouhlasím moc s tím, že pouze na TS se dělali dle tebe - "pi*hoviny" Nepíšu, že by sem tam výše pověřené osoby neprováděli něco proti pravidlům toho jsem si vědom, koneckonců jsem to tam mnohokrát s adminama atd. řešíl. Jen nesouhlasím s tím, že to má být pouze TS kde by bylo něco co by se provádělo proti pravidlům a pochybuju, že by lidi najednou byli tak hodní a najednou na Discordu by dělali neviňátka, určitě se tam také někdo takový chytrý boii najde.
Ale jinak s tvým názorem, které mimochodem přímo souhlasí s mým tvrzením, že Discord je jen na psaní a více méně "kopíruje" Messenger a Steam souhlasím. (Týká se to tvrzení @Fikiplay ) Jen bych dodal, že jednak jsou roomky ve kterých se píše a nebo volá v jedné sekci a roomky, ve kterých se píše nejde skupinně volat či v roomkach, ve kterých se volá nejde skupinně psát a musí se obtěžovat si psát někde na officialních kecacích roomek což je dle mého nevýhoda Discordu, proto je to také nepřehledný a systém dle mého názoru je nedodělaný/nedomyšlený. TeamSpeak má mnoho roomek, ve kterých, když chcete volat tak můžete, když chcete psát můžete napsat jednotlivé osobě nebo rovnou do roomky, kde spolu voláte a pokud je vás příliš (kolem 10-20+ lidí) a chce si vytvořit vlastní roomky či "podroomky" kde by jste se chtěli rozdělit můžete.
Jak jsem psal - Discord čistě na zdroj nebo sdělování informací (myšleno novinky, aktualizace, zprávy atd.) jednomu či více lidem (skupině)
- TeamSpeak čistě na volání, vytváření nebo psaní si v si libovolných roomkách pouze s určnýma lidma, se kterýma chcete být aniž by vás někdo vyrušoval či narušoval vaší roomku a ostatní funkce se více méně kopíruje nebo přímo souhlasí či je stejný s Discordem.
Osobně, když si chci s někým psát jdu na Facebook, když si chci dívat na videa jdu na Youtube, když si chci volat jdu na TeamSpeak, když si chci zjistit novinky jdu na Craftmanii a nikdo mi to nezmění. :emoji_blush:
P.S. Mám tam pět gramatických chyb @Filip6_CZ, najdi je. :emoji_smiley:Nemá smysl mít dva programy, discord je dostačující a TS se s nim nemůže rovnat. Jo TS je super klasika, díky za něj, ale přichází hold nová lepší generace discordu. Pro craftmanii by bylo zřízení teamspeak serveru v tenhle moment jenom další finanční přítěží, jelikož teď nejsou vip a nevím moc upřímně kde wake bere na chod. Zavedení on-line-módu k tomu výrazně přispělo. Takže suma sumárum, discord je zdarma a funguje dobře na volání a dobře na sdělování informací, tudíž nemusíš řešit nějaký další zbytečný program.
P.S. A jak už tu někdo psal, musíš si zvyknout, když si zvykneš tak je discord lepší.