• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Používáte Teamspeak? Chtěli byste server zpět?

• Ano

• Ne

• Ne, přešel jsem na Discord

• Používám teamspeak na jiném serveru

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Ahoj,
mám na vás pár otázek.
Používate Teamspeak? Chtěli by jste, aby vznikl znova teamspeak serveru, nebo jste přihlášeni na jiném serveru TS?

Prosím odpovězte hlasováním v anketě.

Fiki :3

MrMikeCZE

Aktivní člen
Osobně nemám moc rád Discord, je pro mě někdy málo přehledný a když máte velkej server je v tom bordel jako u mě doma. :D Díscord více beru jako nějaký další zdroj informací, ale nikdy jsem ho nebral jako "prostředek" k volání, nýbrž TeamSpeak, který se na to čistě specializuje, i když neslouží přímo jako příjem nějakých informací jako je Discord, ale vždy, když jsem si chtěl s někým pokecat nebo zavolat, proto jako první mě napadne TeamSpeak, který pro mě je v tomhle unikátní a nic ho napodobit nedokáže. :D

Nedá se říct, co je lepší. Discord je spíš lepší na dodávání lidem informace, novinky a nebo si s lidma pokecat psanou formou. TeamSpeak je lepší pro lidi, kteří si chtějí rovnou pokecat, buď na jednom nebo na více kanálech, přičemž Discord má většinou omezené kanály (nebo za to můžou finance lidí :D ). Jednoduše Discord bych bral jen jako zdroj informací a TeamSpeak na volání.

Za popřípadné upozornění nebo nesrovnalosti mého úsudku, díky. :D

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
Discord mi více vyhovuje protože je pro mě přehlednější dají se zde nastavit věci lépe než na tsku,a navíc tam jsou emoji :emoji_clap:

Emememc

gamer
Tak já jsem rozhodně pro, aby se vrátil i teamspeak. Jak tady říkal Mike, discord beru jako super aplikaci pro psaní s kámoši, ale na volání je prostě podle mě lepší teamspeak. Není tak přehledný, ale prostě teamspeak je teamspeak. :D

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Osobně mám radši TS. Discord má sice víc možností, co se týče psaní a nebo sdělování informací (jak psal Majk), ale TSko mi přirostlo k srdci. Takže hlasuju pro ano :)

Dykol

Odpadlík
Nevím, zda mám úplně právo sem psát, ale, jakmile jde o Discord, tak nenápadně koukám, co se děje. :D Takže, když padne otázka: "Discord nebo Teamspeak?", tak odpovím: "Discord". A proč zrovna Discord? Volal jsem na Skypu, i na tom TS, ale, Discord mi přirostl k srdci nejvíce, dokonce i více, než Skype. :D Jediná nevýhoda Discordu je ta, že abnormálně často (v poslední době) vypadává, ale, to je jen drobnost. Jinak vidím Discord jako suprový program, můžeš si tam psát, můžeš vidět, co kdo hraje, tvoje zprávy, které tam jednou napíšeš, tak už tam zůstanou navždy, můžeš tam volat, atd.. Můžeš si udělat server, který je zdarma a nemusíš platit nějakou licenci, která se vyhoubne do tisícovek. :D Co se týče kvality zvuku, tak, v tom je to skoro nastejno, akorát, Discord má o trochu lepší. Používají stejný Codec, akorát, Discord má, tuším, novější verzi. Takže, co se týče zvuku, tak výhrává obojí. Co se týče praktického využívání, rozhodně Discord. A, jak tu někdo psal, že na větších serverech, kde je x roomek je bordel, tak existuje taková super věcička, a to je to, že si tu "channel kategorii" schováš. Jak? Takto: Discord.pngDiscord.png.
Jednoduché, nic složitého. Dále, co se týče nastavení serveru, tak, rozhodně Discord. Co jsem tak slyšel, tak jeden z důvodů zrušení CraftMania TS bylo i to, že bývalí admini měli práva a dělali tam, s prominutím, pi*oviny. Stane se ti tohle na Discordu? Ne. Vzhled.. Vzhled je jasný, Discord. :D Discord je moderní, pěkný, přehledný. Ano, je přehledný, stačí mu dát čas. Většina těch, kteří ho zkusí, tak si řekne, že to je nepřehledné a odejdou od toho. Jenže, chce tomu dát čas. Já Discord budu koncem tohoto měsíce používat už 2 roky a dovolím si říct, že mu rozumím celkem slušně. Jde prostě o to, si ho celý prozkoumat a naučit se s tím. To máte ale všude, určitě jste hned neuměli s tím TS. Já osobně zas neumím s TS tak dobře, ale, kdybych ho chtěl používat často, tak mu určitě dám čas a naučím se s ním. Já TS používám jen tehdy, když Discord nefunguje a chci volat. Tak zajdu na TS a tam volám. No, to je asi můj názor na tohle. :D Discord mám radši, ale, proti TS nic nemám. Ale, podle mě se CM TS dělat nebude, jelikož to je nákladné, a podle mě, i zbytečné. Dykeš.

Přílohy

_Pyotr

Velmi známý člen
Za mě Discord, sice ho nepoužívám nijak dlouho, ale rozhodně je z mého pohledu lepší jak TS a je hlavně zadarmo. Líp se ovládá, je přehlednější, pro mě.

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Prakticky se s vašima názorama stotožnuji.
Discord je dobrá věc na informace, psaní si s kamarády a slouží také pro rychlou komunikaci mezi hráčem a členem AT.
Ale upřímně, na Teamspeaku byli roomky obsazené daleko více. Discord není špatný, to né, ale myslím si že slouží pouze pro psaní nebo jako nástroj komunikace co se týče problémů hry. (Nahlašování hráčů, bugy atp.). Na discordu jsou sice roomky ve kterých můžete kecat, ale na teamspeaku byli obsazeny o hodně víc.

Jednoduše abych to tedy shrnul, Teamspeak je dobrý pro hráče zejména na hlasovou komunikaci, Discordem se rychle šíří novinky a důležité informace.

Hlasování:
12 hráčů
Teamspeak používá a ocenili by server, ale 15 hráčů z Teamspeaku přešli na Discord.
Osobně si myslím že je škoda že tenhle server nemá teamspeak, nebo že se tak moc již tady nevyužívá. Každopádně si ale myslím že každý kdo TS používá má nějaký server na který chodí a pro 12 hráčů asi není potřeba vytvářet TS server.

Chtěl bych poděkovat @MrMikeCZE a @Dykol za obsáhlé komentáře. :emoji_stuck_out_tongue:

Díky moc za všechny vaše názory. :D

@Filip6_CZ jestli chceš zase můžeš opravit moje chyby :emoji_joy::emoji_joy:

MrMikeCZE

Aktivní člen
@Dykol
Jinak vidím Discord jako suprový program, můžeš si tam psát, můžeš vidět, co kdo hraje, tvoje zprávy, které tam jednou napíšeš, tak už tam zůstanou navždy, můžeš tam volat, atd..
Jak jsem psal, je to něco jako "ProGamingový Messenger" nebo vzhledově vylepšený Steam, každopádně je to aplikace určená spíše k sdělování důležitých zpráv či psaní. Nepíšu, že je to špatné ba naopak, ale nikdy bych ho nenazval supr programem, přes který bych měl volat. :D
Co jsem tak slyšel, tak jeden z důvodů zrušení CraftMania TS bylo i to, že bývalí admini měli práva a dělali tam, s prominutím, pi*oviny. Stane se ti tohle na Discordu? Ne. Vzhled.. Vzhled je jasný, Discord. :emoji_smiley: Discord je moderní, pěkný, přehledný.
Tohle všechno je to, co jsem již psal nebo to bylo již jasné. Discord je samozřejmě novější aplikace než TeamSpeak, stále se na ní dělají nové funkce, vylepšuje se vzhled, ostranují bugy atp. TeamSpeak, jak jsem se vylepšuje v komunikaci a vše okolo ní, ale hlavně je nutno podotknout, že TeamSpeak je čistě na volání, není to Messenger na ukládání textu do příštího dne od toho máš jiné sociální sitě...
Jinak nesouhlasím moc s tím, že pouze na TS se dělali dle tebe - "pi*hoviny" Nepíšu, že by sem tam výše pověřené osoby neprováděli něco proti pravidlům toho jsem si vědom, koneckonců jsem to tam mnohokrát s adminama atd. řešíl. Jen nesouhlasím s tím, že to má být pouze TS kde by bylo něco co by se provádělo proti pravidlům a pochybuju, že by lidi najednou byli tak hodní a najednou na Discordu by dělali neviňátka, určitě se tam také někdo takový chytrý boii najde.

Ale jinak s tvým názorem, které mimochodem přímo souhlasí s mým tvrzením, že Discord je jen na psaní a více méně "kopíruje" Messenger a Steam souhlasím. (Týká se to tvrzení @Fikiplay ) Jen bych dodal, že jednak jsou roomky ve kterých se píše a nebo volá v jedné sekci a roomky, ve kterých se píše nejde skupinně volat či v roomkach, ve kterých se volá nejde skupinně psát a musí se obtěžovat si psát někde na officialních kecacích roomek což je dle mého nevýhoda Discordu, proto je to také nepřehledný a systém dle mého názoru je nedodělaný/nedomyšlený. TeamSpeak má mnoho roomek, ve kterých, když chcete volat tak můžete, když chcete psát můžete napsat jednotlivé osobě nebo rovnou do roomky, kde spolu voláte a pokud je vás příliš (kolem 10-20+ lidí) a chce si vytvořit vlastní roomky či "podroomky" kde by jste se chtěli rozdělit můžete.

Jak jsem psal - Discord čistě na zdroj nebo sdělování informací (myšleno novinky, aktualizace, zprávy atd.) jednomu či více lidem (skupině)
- TeamSpeak čistě na volání, vytváření nebo psaní si v si libovolných roomkách pouze s určnýma lidma, se kterýma chcete být aniž by vás někdo vyrušoval či narušoval vaší roomku a ostatní funkce se více méně kopíruje nebo přímo souhlasí či je stejný s Discordem.

Osobně, když si chci s někým psát jdu na Facebook, když si chci dívat na videa jdu na Youtube, když si chci volat jdu na TeamSpeak, když si chci zjistit novinky jdu na Craftmanii a nikdo mi to nezmění. :emoji_blush:

Delfik

Člen
Co jsem byl naposledy na Teamspeaku, tak graficky vypadal, jako kdyby ho vyvíjeli ti samí lidé, kteří se starají o aktualizace grafiky ve hře Metin 2. :emoji_smiley:

Za mě je Discord přehlednější, již nevidím důvod, proč se vracet k TSku.

Dykol

Odpadlík
@Dykol

Jak jsem psal, je to něco jako "ProGamingový Messenger" nebo vzhledově vylepšený Steam, každopádně je to aplikace určená spíše k sdělování důležitých zpráv či psaní. Nepíšu, že je to špatné ba naopak, ale nikdy bych ho nenazval supr programem, přes který bych měl volat. :emoji_smiley:

Tohle všechno je to, co jsem již psal nebo to bylo již jasné. Discord je samozřejmě novější aplikace než TeamSpeak, stále se na ní dělají nové funkce, vylepšuje se vzhled, ostranují bugy atp. TeamSpeak, jak jsem se vylepšuje v komunikaci a vše okolo ní, ale hlavně je nutno podotknout, že TeamSpeak je čistě na volání, není to Messenger na ukládání textu do příštího dne od toho máš jiné sociální sitě...
Jinak nesouhlasím moc s tím, že pouze na TS se dělali dle tebe - "pi*hoviny" Nepíšu, že by sem tam výše pověřené osoby neprováděli něco proti pravidlům toho jsem si vědom, koneckonců jsem to tam mnohokrát s adminama atd. řešíl. Jen nesouhlasím s tím, že to má být pouze TS kde by bylo něco co by se provádělo proti pravidlům a pochybuju, že by lidi najednou byli tak hodní a najednou na Discordu by dělali neviňátka, určitě se tam také někdo takový chytrý boii najde.

Ale jinak s tvým názorem, které mimochodem přímo souhlasí s mým tvrzením, že Discord je jen na psaní a více méně "kopíruje" Messenger a Steam souhlasím. (Týká se to tvrzení @Fikiplay ) Jen bych dodal, že jednak jsou roomky ve kterých se píše a nebo volá v jedné sekci a roomky, ve kterých se píše nejde skupinně volat či v roomkach, ve kterých se volá nejde skupinně psát a musí se obtěžovat si psát někde na officialních kecacích roomek což je dle mého nevýhoda Discordu, proto je to také nepřehledný a systém dle mého názoru je nedodělaný/nedomyšlený. TeamSpeak má mnoho roomek, ve kterých, když chcete volat tak můžete, když chcete psát můžete napsat jednotlivé osobě nebo rovnou do roomky, kde spolu voláte a pokud je vás příliš (kolem 10-20+ lidí) a chce si vytvořit vlastní roomky či "podroomky" kde by jste se chtěli rozdělit můžete.

Jak jsem psal - Discord čistě na zdroj nebo sdělování informací (myšleno novinky, aktualizace, zprávy atd.) jednomu či více lidem (skupině)
- TeamSpeak čistě na volání, vytváření nebo psaní si v si libovolných roomkách pouze s určnýma lidma, se kterýma chcete být aniž by vás někdo vyrušoval či narušoval vaší roomku a ostatní funkce se více méně kopíruje nebo přímo souhlasí či je stejný s Discordem.

Osobně, když si chci s někým psát jdu na Facebook, když si chci dívat na videa jdu na Youtube, když si chci volat jdu na TeamSpeak, když si chci zjistit novinky jdu na Craftmanii a nikdo mi to nezmění. :emoji_blush:
Já nemyslel to, že někdo s "právy" dělá pi*oviny. Někde to psal Wake, že ti, kteří kdysi měli práva a pak už je neměli, tak je víceméně pořád měli a dělali tu neplechu. Toto se ti na Discordu nestane, odebereš roli, jsi bez práv, ez. :D

MrMikeCZE

Aktivní člen
No to ani tak velký problém, že dělali na serveru hovadiny nebyl :D Člověk u toho přivřel oči a šlo se dál vid... jenže tady se našlo pár inteligentů kteří se vmíchali do různých roomek a banovali hráče bud to že jim nesedli nebo for fun a oni si pak šli stěžovat, že :D Byl jsem u toho když se to řešili a pár adminskejch idiotů (nebudu jmenovat ty dva :) ) zabanovali asi dva hráče nebo tři a smáli se, později si šel stěžovat za Wakem a oni posr*ný strachy se šli omluvit a jeden ze dvou adminů, který je zabanoval byl "pod" tím druhým snad hl. adminem nebo správcem TS(ted nevím) a rozhodl se že mu dá trest :D Jak už to ale v AT bývá byli moc velký kamarádi tak nakonec jako trest správce TS vymyslel pro toho admina odebrat nějakou ikonku nedůležitejch věcí což bylo jako kdyby někdo za vraždu dostal pokutu 200kč. Později se to Wake dozvěděl a nakonec to zrušil :D Jednak kvůli financím a jednak kvůli (hlavně) tomuhle :D

BiGDiCeK

Eventer: Mistr Řízek
Nemá smysl mít dva programy, discord je dostačující a TS se s ním nemůže rovnat. Jo TS je super klasika, díky za něj, ale přichází holt nová, lepší generace discordu. Pro craftmanii by bylo zřízení teamspeak serveru v tenhle moment jenom další finanční přítěží, jelikož teď nejsou vip a nevím moc upřímně kde wake bere na chod. Zavedení online módu k tomu výrazně přispělo. Takže suma sumárum, discord je zdarma a funguje dobře na volání a dobře na sdělování informací, tudíž nemusíš řešit nějaký další zbytečný program.

P.S. A jak už tu někdo psal, musíš si zvyknout, když si zvykneš, tak je discord lepší.

Nemá smysl mít dva programy, discord je dostačující a TS se s nim nemůže rovnat. Jo TS je super klasika, díky za něj, ale přichází hold nová lepší generace discordu. Pro craftmanii by bylo zřízení teamspeak serveru v tenhle moment jenom další finanční přítěží, jelikož teď nejsou vip a nevím moc upřímně kde wake bere na chod. Zavedení on-line-módu k tomu výrazně přispělo. Takže suma sumárum, discord je zdarma a funguje dobře na volání a dobře na sdělování informací, tudíž nemusíš řešit nějaký další zbytečný program.

P.S. A jak už tu někdo psal, musíš si zvyknout, když si zvykneš tak je discord lepší.
P.S. Mám tam pět gramatických chyb @Filip6_CZ, najdi je. :emoji_smiley:

E:// Mám je.

Naposledy upravil moderátor:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.