• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ThatDudeMarkus

Aktivní člen
Tý mladší darčeky ale podla mna čím som starší tým viac som račej ked sa pozriem na tú peknú výzdobu a ked sa spolu najeme :) Ale darčeky stále neomrzeli D:

Keyio

00:00 AM
Tak ten overwatch a PSC co dostanu :emoji_smiley:
heh
OW pak můžem zahrát. :emoji_grin:

Každopádně mě už dárky omrzeli. Spíš mám raději chování lidí. Celkově se změní a je to takové pohodovější. To už můžete cítit ve škole, když se Vánoce blíží.
Prostě taková pěkná atmosféra. Škoda že tomu tak je pouze na Vánoce.

Dále mám hrozně rád cukroví. To je moje láska a tomu tak zůstane. Říkejte si co chcete, ale takové dobré cukrovíčko vždy zvedne náladu.
Vánoční trhy jsou další věc co mi příjde taková pěkná. Absolutně nemám ponětí proč, ale mám pak v sobě příjemný pocit.

Ale musím říct. Kdybych chtěl dárky (hmotná věc), tak bych chtěl vždy dva.

Kniha a Lego. Rád čtu fantasy. K Legu se snad netřeba vyjadřovat. S tím se člověk musí narodit.

ThatDudeMarkus

Aktivní člen
OW pak můžem zahrát. :emoji_grin:

Každopádně mě už dárky omrzeli. Spíš mám raději chování lidí. Celkově se změní a je to takové pohodovější. To už můžete cítit ve škole, když se Vánoce blíží.
Prostě taková pěkná atmosféra. Škoda že tomu tak je pouze na Vánoce.

Dále mám hrozně rád cukroví. To je moje láska a tomu tak zůstane. Říkejte si co chcete, ale takové dobré cukrovíčko vždy zvedne náladu.
Vánoční trhy jsou další věc co mi příjde taková pěkná. Absolutně nemám ponětí proč, ale mám pak v sobě příjemný pocit.

Ale musím říct. Kdybych chtěl dárky (hmotná věc), tak bych chtěl vždy dva.

Kniha a Lego. Rád čtu fantasy. K Legu se snad netřeba vyjadřovat. S tím se člověk musí narodit.
Presne lego je neomrzitelné :3

Amibaer_

Mititiho Ofečka
Tak u mňa nemôže chýbať vianočná atmosféra, dobrá energia, a hlavne to jedlo :emoji_innocent::emoji_heart_eyes_cat:

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Rodinná atmosféra, pohoda, cukroví, pohádky v televizi :emoji_blush::emoji_stuck_out_tongue:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.