• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Nazdar Lidi....Skoro Nikdo mě nezná....Ano,Jak Smutný.No takže k Tématu: Vím,Tohle spíš Patří do "Novinky"....Ale Co,Nemůžu tam Dělat Přispěvky takže k témě: Končím s MC,Tak to znamená i se server CraftMania.Chcete Příběh,Mojí "Hejtři(Napsal jsem to takhle schválně tak co e.e)" ? Dobrá....Začal Jsem Jako "Warezák" Jménem "e2d2(Nechtěl Jsem Být Podobný "R2D2" Ze Star Wars....V téhle Době byl u mě moc oblíbený film) a Hrál Jsem poprvé na StyleCraftu(Budu tady mluvit o jiných serverech).Na První co jsem šel tak jsou "MiniHry",Byly Tam Dobré Hry Jake Třebe SkyWars a to jsem si Oblíbil....Na YouTubu Jsem Hledel Jinačí a Jinačí Servery(FunFakt: Byl Jsem V Kongiho Videu)Až pak Jsem našel to Originální,CraftMania....Šel Jsem Na MiniHry a pak jsem šel na Creative,To jsem si Dost Oblíbil až Do teď.Jednoho Dne,No.....To bylo 24.12.2016...Známo jake "Vánoce" A tenhle den jsem Dostal Nový PC A "Originální MC".Hned Jsem Šel Hrát na MinePixel(Pokud jsem to napsal Špatně tak sry Plus Píšu To Rychle tak se nedivte...)
A Pak jsem si Přidal Jinačí Servery Jako Třeba Hypixel,MiniCraft nebo CraftManiu..Pak Jsem se stal Trochu Oblíbený a Pak Po Několikati Letech Jsem Začal Hrát Jiné Hry Jako Třeba CS:GO,GTA 5 Online Nebo Roblox,Zapoměl Jsem na MC....Jednoho dne Jsem se Vrátil A Chtěl Jsem v Creativu Udělat Něco Lepšího,"První Wrestling Na CraftManie" Ale BOOOM...Nefungovali Boucháni(RIP.....Jak Smutné)A Moc Krát Děkuji,Pane Majiteli -_-,No A Pak Jsem Chvíli Hrál a BOOM O5....ODeři(To jsou Lidé,Ktéří Si Hledají Nějaké Kluky a Holky.....NIKDO TO NEDĚLEJTE....NEVÍTE S KÝM MLUVÍTE)No tak Říkám,Že Končím....Peace.... -Flesh (Klidně si pište že "Nás to Nezajíma....Mě je to Jedno.)

Přílohy

_AnNie

Dark Queen of the Sith
K čemu to?
Ano, pokud odchází někdo z AT, tak je pochopitelné, že o tom informuje veřejnost, protože kolikrát to nikdo není schopen postihnout ani z toho, že dotyčné osobě zmizí prefix. A je potom poněkuď nepříjemné, když po tobě každý něco chce a ty musíš vysvětlovat, že ty už pro nikoho nic dělat nebudeš. Takže smysl takových příspěvků zcela chápu.

Co mi ovšem hlava nebere je, proč to píše nějaký hráč. Sám jsi si vědom, že tě nikdo nezná, napsal jsi to tam sám. Ale přesto hodíš do off-topicu svůj konec, i když si to většina lidí přečte, vysměje se co za další individum píše něco na tenhle způsob a jdou dál. Pokud chceš opravdu končit, tak skonči a nedělej z toho nějaké drama, tragédii nebo slaďárnu o tom, jak ti to tu bude chybět, ty lidi a další hlášky, které nikoho za srdce stejně nechytnou. Tvým kamarádům to můžeš dát vědět i jinak..

ThomM_

No lifer (:
K čemu to?
Ano, pokud odchází někdo z AT, tak je pochopitelné, že o tom informuje veřejnost, protože kolikrát to nikdo není schopen postihnout ani z toho, že dotyčné osobě zmizí prefix. A je potom poněkuď nepříjemné, když po tobě každý něco chce a ty musíš vysvětlovat, že ty už pro nikoho nic dělat nebudeš. Takže smysl takových příspěvků zcela chápu.

Co mi ovšem hlava nebere je, proč to píše nějaký hráč. Sám jsi si vědom, že tě nikdo nezná, napsal jsi to tam sám. Ale přesto hodíš do off-topicu svůj konec, i když si to většina lidí přečte, vysměje se co za další individum píše něco na tenhle způsob a jdou dál. Pokud chceš opravdu končit, tak skonči a nedělej z toho nějaké drama, tragédii nebo slaďárnu o tom, jak ti to tu bude chybět, ty lidi a další hlášky, které nikoho za srdce stejně nechytnou. Tvým kamarádům to můžeš dát vědět i jinak..
Tak třeba já bych to napsal xd

Gangyy_

Josef Vejs
První Wrestling Na CraftManie" Ale BOOOM...Nefungovali Boucháni(RIP.....Jak Smutné)A Moc Krát Děkuji,Pane Majiteli :emoji_expressionless:
Jsem jediný kdo to chápe tak, že končí jen kvuli tomu, že na Creativu nebouchají tnt?

_AnNie

Dark Queen of the Sith
Poznámka - Tyhle služky keců jdou napsat i do jedné zprávy, netřeba tím takhle zaplňovat tvůj bezdůvodný topic.

Pokud je ti to jedno, tak ti to jedno být může a netřeba nic takového dalšího komentovat.
Nehledě tedy na to, že jsem myslela, že jsi skončil. Tak co tu děláš dneska? Šel jsi obhlídnout příspěvek a doufal ve zprávy typu..
"Ne prosím, nekonči! Jsi skvělý a bez tebe to nebude ono!" ? Tak třeba ti to při dalším konci, který bude tak za měsíc, vyjde.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.