• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ThomM_

No lifer (:
Že tady nedáš celý chat/hru :emoji_cold_sweat: Pošlu tady log, až dohraju :)

Typek celou dobu byl na hoře a nic nedělal, byl jsem dole +-5 min a potom jsem se odpojil viz log, který dodám :)

ThomM_

No lifer (:
[21:13:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Red ThomM_: jdu umřít to je nuda
[21:14:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] §2§lParty §8? §eHrac §6cuteelli §eneprijal §etve §epozvani!
[21:14:06] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Red ThomM_: zachranka8 nauč se bavit
[21:14:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] Vsichni ? Red ThomM_: boom
[21:14:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? BedWars ? IFSO[?20] zabil ThomM_!
[21:14:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? BedWars ? Tym Red byl znicen!
[21:14:29] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? BedWars ? Gratulace! Tym Blue vyhral!
[21:14:29] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? BedWars ? Restart serveru za 15 sekund!
[21:14:31] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? BedWars ? Restart serveru za 10 sekund!
[21:14:36] [Client thread/INFO]: [CHAT] ? BedWars ? Restart serveru za 5 sekund!
[21:14:40] [Client thread/INFO]: [CHAT] §2§lParty §8? §bCela §bparty §bse §bprepojila §bna §eblobby

[21:14:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a§lPartyChat §8? §e__FrouzyyPwP §8> §6 §dthommmm
[21:14:45] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a§lPartyChat §8? §eThomM_ §8> §6 §dnoo
[21:14:49] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a§lPartyChat §8? §e__FrouzyyPwP §8> §6 §dproč §dne §ddospelak
[21:14:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] §a§lPartyChat §8? §e__FrouzyyPwP §8> §6 §d:(
[21:14:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] yOoZZ: no nic , já na vás nemám xD hoši , co si hrajou na dospěláky, enjoy

Pokud se pozorně podíváte na screen, hráče, který mě nahlásil tak je vidět čas 21:12 a já se přepojil 21:14 :emoji_grin: Chtěl bych ještě podotknout, že hrát (zachranka8) byl na hoře a nic nedělal, dalo by se říct že afkoval :)

_yyySepii

Antichr†st
S vámi je ale starostí.
Takže, zaprvé @VeleMarw, když nahlašuješ hráče, jenž je v rozporu s pravidly situace zdržování hry, tak jsou potřeba důkazy, které by ukázaly určitou dobu "zdržování" hry. Pouze jeden screen nestačí. :p
@ThomM_, to samé.

Zamykám. :eek:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.