Podle mě Kaneki Ken v sérii 3 určitě získá svojí pamět zpátky a vrátí se do Anteiku :emoji_slight_smile:dd hm škoda že Kaneki odešel z Anteiku
Však jo, ještě není. Ale nepíšu, že už jeMno, víš že ale série 3 ještě není? Aspoň myslím...
joj xd taky jsem to říkal prvně ale pak se mi to zalíbilo... xdNekoukám.
Hnusí se mi to.
Lituju ty lidi.
Nemusím je.
Je to smutné.
A papa to kiss in the darkSpexína nikdy nepochopí otaku lidi, přitom o Anime (Japonsku) měl dříve referát. :emoji_grin:
Viděla jsem obě dvě série, ale to už je tak rok - dva dozadu. Oslovila mě jen první série, ta druhá byla na začátku nic moc. Jediné, co stálo za to, byl ten konec. :emoji_grin:
Pokud koukáte více Anime, tak dejte typ. Jsem už zoufalá, jelikož nemám, co bych mohla koukat. :emoji_frowning::emoji_smirk:
Koukám se, moje oblíbená postava je Juuzou xddAhoj je tu někdo kdo kouká na Tokyo ghoul? :emoji_smiley:
Jsem nový a zítra začnu koukat na 2. sérii ( Tokyo Ghoul A ) tu první jsem dokoukal :emoji_smiley:
A jestli jo, váše oblíbená postava? Za mě to je Kaneki :emoji_slight_smile:
Highschool Of the dead, Highschool Dxd, Attack on titansxdddSpexína nikdy nepochopí otaku lidi, přitom o Anime (Japonsku) měl dříve referát. :emoji_grin:
Viděla jsem obě dvě série, ale to už je tak rok - dva dozadu. Oslovila mě jen první série, ta druhá byla na začátku nic moc. Jediné, co stálo za to, byl ten konec. :emoji_grin:
Pokud koukáte více Anime, tak dejte typ. Jsem už zoufalá, jelikož nemám, co bych mohla koukat. :emoji_frowning::emoji_smirk:
A co máš radši? xd Horor? Boje? Nekoukám, ale znám např. Sword Art Online a dokoukal jsem DeathNoteSpexína nikdy nepochopí otaku lidi, přitom o Anime (Japonsku) měl dříve referát. :emoji_grin:
Hm.. :emoji_frowning:A co máš radši? xd Horor? Boje? Nekoukám, ale znám např. Sword Art Online a dokoukal jsem DeathNote
xddddd aha no jsem na tom trochu stejněHm.. :emoji_frowning:
Tak já koukám hlavně takové ty fantasy, což jsou například Fairy Tail, GTA, Noragami, apod., pak nějaké psycho, což je třeba Mirai Nikki a nebo nějaké, co mají ,,myšlenku nebo hlubší význam (když to tak blbě řeknu)." Například Zetsuen No Tempest. :emoji_grin:
Se mnou je to těžké nu. :emoji_sweat_smile: