• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jsi ghoul? :d

• ne

Votes: 9 60.0%
  • yo

Votes: 6 40.0%

• Total voters
    15
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Andreww

Velmi známý člen
Ahoj je tu někdo kdo kouká na Tokyo ghoul? :emoji_smiley:
Jsem nový a zítra začnu koukat na 2. sérii ( Tokyo Ghoul A ) tu první jsem dokoukal :emoji_smiley:
A jestli jo, váše oblíbená postava? Za mě to je Kaneki :emoji_slight_smile:

T

TakiAri

Návštěvník
Jej, konečně někdo, kdo taky kouká :D
Nejoblíbenější postava? Za mne Rize :Đ

_Shanny_

ExPeprMintKa
Spexína nikdy nepochopí otaku lidi, přitom o Anime (Japonsku) měl dříve referát. :emoji_grin:

Viděla jsem obě dvě série, ale to už je tak rok - dva dozadu. Oslovila mě jen první série, ta druhá byla na začátku nic moc. Jediné, co stálo za to, byl ten konec. :emoji_grin:

Pokud koukáte více Anime, tak dejte typ. Jsem už zoufalá, jelikož nemám, co bych mohla koukat. :emoji_frowning::emoji_smirk:

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Spexína nikdy nepochopí otaku lidi, přitom o Anime (Japonsku) měl dříve referát. :emoji_grin:

Viděla jsem obě dvě série, ale to už je tak rok - dva dozadu. Oslovila mě jen první série, ta druhá byla na začátku nic moc. Jediné, co stálo za to, byl ten konec. :emoji_grin:

Pokud koukáte více Anime, tak dejte typ. Jsem už zoufalá, jelikož nemám, co bych mohla koukat. :emoji_frowning::emoji_smirk:
A papa to kiss in the dark :)

SpexikEx

Führer
Shany myslím si že jsi spíše měla napsat to Anime do závorky :D Ano měl jsem o Japonsku o zemi a kultuře celkově. A Anime je v celku novodobá kultura takže jsem tam o ní měl tak 3 věty z celé A3 :D.

A Vlkous říkal jsem to prvně i posledně :emoji_grinning:

lilmayu

Developer
Developer
Ahoj je tu někdo kdo kouká na Tokyo ghoul? :emoji_smiley:
Jsem nový a zítra začnu koukat na 2. sérii ( Tokyo Ghoul A ) tu první jsem dokoukal :emoji_smiley:
A jestli jo, váše oblíbená postava? Za mě to je Kaneki :emoji_slight_smile:
Koukám se, moje oblíbená postava je Juuzou xdd

lilmayu

Developer
Developer

Highschool Of the dead, Highschool Dxd, Attack on titansxddd

Andreww

Velmi známý člen

A co máš radši? xd Horor? Boje? Nekoukám, ale znám např. Sword Art Online a dokoukal jsem DeathNote

_Shanny_

ExPeprMintKa
A co máš radši? xd Horor? Boje? Nekoukám, ale znám např. Sword Art Online a dokoukal jsem DeathNote
Hm.. :emoji_frowning:
Tak já koukám hlavně takové ty fantasy, což jsou například Fairy Tail, GTA, Noragami, apod., pak nějaké psycho, což je třeba Mirai Nikki a nebo nějaké, co mají ,,myšlenku nebo hlubší význam (když to tak blbě řeknu)." Například Zetsuen No Tempest. :emoji_grin:
Se mnou je to těžké nu. :emoji_sweat_smile:

Andreww

Velmi známý člen
Hm.. :emoji_frowning:
Tak já koukám hlavně takové ty fantasy, což jsou například Fairy Tail, GTA, Noragami, apod., pak nějaké psycho, což je třeba Mirai Nikki a nebo nějaké, co mají ,,myšlenku nebo hlubší význam (když to tak blbě řeknu)." Například Zetsuen No Tempest. :emoji_grin:
Se mnou je to těžké nu. :emoji_sweat_smile:
xddddd aha no jsem na tom trochu stejně

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.