• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
No pokud vím tak okolo Černobylu je všechno uzavřený protože tam je pořád dost velká radiace, takže že tam jsou nějaký zájezdy to pochybuji max zájezdy těch co se jdou zabít. Ten oblouk začali stavět nedávno a někde jsem četl, že ikdyž ho na to dají tak 50% stejně bude unikat ale nebude to tolik. A navíc Černobyl, Černoje, Černobude! :D

ItzMeBudyy

Velmi známý člen
No pokud vím tak okolo Černobylu je všechno uzavřený protože tam je pořád dost velká radiace, takže že tam jsou nějaký zájezdy to pochybuji max zájezdy těch co se jdou zabít. Ten oblouk začali stavět nedávno a někde jsem četl, že ikdyž ho na to dají tak 50% stejně bude unikat ale nebude to tolik. A navíc Černobyl, Černoje, Černobude! :D
XD

ItzHay

Velmi známý člen
No, určitě to víš, ale když někde vybouchne jaderná elektrárna, tak se tam nesmí žít 500 let :O

SpexikEx

Führer
Hezké video.
Ale když je něco "in" tak je toho už moc... někdo s tím přišel a uspěl..
A všichni to po něm musí zkoušet..
Není přece lepší si vymyslet své video, které bude alepoň "originální" ano vám v této době je to hold těžké..
Ale za těžkou dřinou stojí úspěch..

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Hezké video.
Ale když je něco "in" tak je toho už moc... někdo s tím přišel a uspěl..
A všichni to po něm musí zkoušet..
Není přece lepší si vymyslet své video, které bude alepoň "originální" ano vám v této době je to hold těžké..
Ale za těžkou dřinou stojí úspěch..
Ano, to máš pravdu, ale dnes je těžké vymyslet originalitu, vždy se najde někdo kdo to již udělal a hlavně lidi typu "Kopíruješ" toho najdou zpousta. Myslím že i kdybych vymyslel modrý z nebe, tak se najde někdo kdo bude mít stejné a dřív. Aspoň lidi "Kopíruješ" to hold začnou hledat.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
http://www.chernobyl-tour.com/english/48-one-day-trip-to-the-chernobyl-zone-and-prypyat-town.html?gclid=Cj0KEQiAr8W2BRD2qbCOv8_H7qEBEiQA1ErTBgQSJeYMsOr4jPXIWSkyUiIJf9oSU0nW2xQiyXmmKT0aAi3R8P8HAQ
+ jsem četl že redakce nova navštívila chernobyl osobně :O Normálně jim dali obleky a dalo se tam procházet :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.