Co ? To mělo být jako kde to vybuchlo a kolotočem je známy černobyl, ne ?Ten černobyl a tá ,,turistická atrakcia" myslíš elektráreň alebo celkovo mesto?
XDNo pokud vím tak okolo Černobylu je všechno uzavřený protože tam je pořád dost velká radiace, takže že tam jsou nějaký zájezdy to pochybuji max zájezdy těch co se jdou zabít. Ten oblouk začali stavět nedávno a někde jsem četl, že ikdyž ho na to dají tak 50% stejně bude unikat ale nebude to tolik. A navíc Černobyl, Černoje, Černobude!
No, určitě to víš, ale když někde vybouchne jaderná elektrárna, tak se tam nesmí žít 500 let :ONo pokud vím tak okolo Černobylu je všechno uzavřený protože tam je pořád dost velká radiace, takže že tam jsou nějaký zájezdy to pochybuji max zájezdy těch co se jdou zabít. Ten oblouk začali stavět nedávno a někde jsem četl, že ikdyž ho na to dají tak 50% stejně bude unikat ale nebude to tolik. A navíc Černobyl, Černoje, Černobude!
Ano, to máš pravdu, ale dnes je těžké vymyslet originalitu, vždy se najde někdo kdo to již udělal a hlavně lidi typu "Kopíruješ" toho najdou zpousta. Myslím že i kdybych vymyslel modrý z nebe, tak se najde někdo kdo bude mít stejné a dřív. Aspoň lidi "Kopíruješ" to hold začnou hledat.Hezké video.
Ale když je něco "in" tak je toho už moc... někdo s tím přišel a uspěl..
A všichni to po něm musí zkoušet..
Není přece lepší si vymyslet své video, které bude alepoň "originální" ano vám v této době je to hold těžké..
Ale za těžkou dřinou stojí úspěch..
http://www.chernobyl-tour.com/english/48-one-day-trip-to-the-chernobyl-zone-and-prypyat-town.html?gclid=Cj0KEQiAr8W2BRD2qbCOv8_H7qEBEiQA1ErTBgQSJeYMsOr4jPXIWSkyUiIJf9oSU0nW2xQiyXmmKT0aAi3R8P8HAQNo pokud vím tak okolo Černobylu je všechno uzavřený protože tam je pořád dost velká radiace, takže že tam jsou nějaký zájezdy to pochybuji max zájezdy těch co se jdou zabít. Ten oblouk začali stavět nedávno a někde jsem četl, že ikdyž ho na to dají tak 50% stejně bude unikat ale nebude to tolik. A navíc Černobyl, Černoje, Černobude!