BH666
#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Vidím, že sa nám nejak začali množiť "TOP 10 o ...", tak som sa rozhodol, že to využijem a poviem vám o sebe nejaké veci, aby ste nemohli písať, že o mne nič neviete.
Som rád, že ste sa dočítali až sem a som rád, že som využil príležitosť a niečo nové ste sa o mne dozvedeli.
- Som "muž" vo veku 18 rokov. (Neboj sa! Ďalšie fakty budú zaujímavejšie!!! ) (sleep)
- Vadí mi, keď niekto používa namiesto slovenských/českých slov anglické slová. "Vo co go?" a podobne ma dvíhajú zo stoličky a nemám chuť ďalej čítať článok. (punch)
- Som posadnutý čistotou, hlavne rúk. Neznesiem pocit, že som chytil niečo, čo nie je moje a nemôžem si najbližšie hodiny umyť ruky, preto pri sebe nosím dezinfekčný prostriedok, ktorý sa používa aj v nemocniciach. Jednoducho cítim na svojom tele, že niečo nie je čisté a musím to napraviť. (wat)
- Nemal som žiaden vážny vzťah, ale napriek tomu som bol zamilovaný do Češky. (Minúta ticha...) (cry)
- Som proti sebapoškodzovaniu a nemám rád psychicky narušených ľudí, no napriek tomu si zvyknem písať do charakteristiky: Psycho, PsychoAdmin, Psychopat,... (wacky)
- Som posadnutý hľadaním pravdy a neznesiem pokrytectvo.
- Som proti "feťákom" a "narkomanom", no proti jednotlivým drogám nič nemám, aj keď ich neužívam. (nailbiting)
- Býval som viac ako tučný. 100kg som dosiahol už v 7. triede ZŠ a dlho som si nepriznal, že mám problém. (Veta: "Som tučný, ale dokázal som to sám!" už pomaly prestávala byť vtipná...) Trochu som schudol na rôznych športových sústredeniach, ale z váhy 92kg som sa dostal na 69kg (vážne, nie preto, že 69 je ...) až na gymnáziu, keď som cvičil každý deň a prestal "žrať ako prasa". (slint)
- Nemám rád videá jútuberov, ktorých videá majú nulovú výpovednú hodnotu, no napriek tomu som fanúšikom Restta. (facepalm)
- Mám veľmi nízke EQ (emočný kvocient), takže nedokážem cítim pocity a city tak intezívne ako ostatní. :/
Som rád, že ste sa dočítali až sem a som rád, že som využil príležitosť a niečo nové ste sa o mne dozvedeli.