• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Vidím, že sa nám nejak začali množiť "TOP 10 o ...", tak som sa rozhodol, že to využijem a poviem vám o sebe nejaké veci, aby ste nemohli písať, že o mne nič neviete. :D

1. Som "muž" vo veku 18 rokov. (Neboj sa! Ďalšie fakty budú zaujímavejšie!!! :D) (sleep)
  2. Vadí mi, keď niekto používa namiesto slovenských/českých slov anglické slová. "Vo co go?" a podobne ma dvíhajú zo stoličky a nemám chuť ďalej čítať článok. (punch)
  3. Som posadnutý čistotou, hlavne rúk. Neznesiem pocit, že som chytil niečo, čo nie je moje a nemôžem si najbližšie hodiny umyť ruky, preto pri sebe nosím dezinfekčný prostriedok, ktorý sa používa aj v nemocniciach. Jednoducho cítim na svojom tele, že niečo nie je čisté a musím to napraviť. (wat)
  4. Nemal som žiaden vážny vzťah, ale napriek tomu som bol zamilovaný do Češky. (Minúta ticha...) (cry)
  5. Som proti sebapoškodzovaniu a nemám rád psychicky narušených ľudí, no napriek tomu si zvyknem písať do charakteristiky: Psycho, PsychoAdmin, Psychopat,... (wacky)
  6. Som posadnutý hľadaním pravdy a neznesiem pokrytectvo.
  7. Som proti "feťákom" a "narkomanom", no proti jednotlivým drogám nič nemám, aj keď ich neužívam. (nailbiting)
  8. Býval som viac ako tučný. 100kg som dosiahol už v 7. triede ZŠ a dlho som si nepriznal, že mám problém. (Veta: "Som tučný, ale dokázal som to sám!" už pomaly prestávala byť vtipná...) Trochu som schudol na rôznych športových sústredeniach, ale z váhy 92kg som sa dostal na 69kg (vážne, nie preto, že 69 je ...) až na gymnáziu, keď som cvičil každý deň a prestal "žrať ako prasa". (slint)
  9. Nemám rád videá jútuberov, ktorých videá majú nulovú výpovednú hodnotu, no napriek tomu som fanúšikom Restta. (facepalm)
  10. Mám veľmi nízke EQ (emočný kvocient), takže nedokážem cítim pocity a city tak intezívne ako ostatní. :/

Som rád, že ste sa dočítali až sem a som rád, že som využil príležitosť a niečo nové ste sa o mne dozvedeli.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.