• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zdravím, mám tu problém s jedním hráčem, hráč viik se mě ptal zda je TPA KILL v rozporu s pravidly, (Není to tak že se dobrovelně portnul), nejspíš nemám účet a neví kam se to píše takže zkusím vyřešit já.

Dnes 23.12.2017 Hráč EdyXP747 Napsal hráči viik že prodává domy (viik se ho na něco ptal, nevím na co a začli se bavit) (podle screenu co mi poslal se zdá že postavil horskou dráhu, a chtěl aby se šel někdo podívat) u viik to probíhalo dobře, poté mu EdyXP747 napsal jestli si nechce koupit dům, viik odepsal že se podívá, portnul se k hráči EdyXP747 a ten ho zabil (Na lákadlo že prodává domy).
Screen o kterém mluvím (PS: Mám tu screen kterým jsem se chtěl tak nějak pojistit že kdyžtak dostane trest viik v případě lži)
2017-12-23_09.37.58.png viik.png

[OVIP(kař)] SOLDEN1

Nevím, ja teda slyšel jak ho hituje :D (Byl jsem kousek vedle nich D: chtěl jsem udělat to samý co jiným, ale pššt)

_yyySepii

Antichr†st
Nu, tak pro příště by to chtělo více důkazu. Ku-příkladů nějaký z toho combatu + chat, ve kterém by mělo být jasně vidět, že se hráč na dotyčnou osobu portl.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.