• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzMeBudyy

Velmi známý člen
Craftmania... Je můj nejoblíbenější server.... Vždycky ti tu admini pomůžou a nevykašlou se na tebe jako na skoro všech serverech.Pořád tu přidávají nové vychytávky které mě vždy pobaví vše je tu dobré a berou názory hráčů velmi důležite na které na pár serveru kašlou.Máte super server který se jen tak nenajde...

A sme tu.. U těch které sem poznal je jich tu dost tak budu psát ty se kterých si dost vážím:)

@UbyGamer bez tebe by nebylo pořádný pvp seš super kámoš a vážím si tě:) (A bez toho bububu Uby je tu! bych nepřežil:DDD)

@PupikCZ Tak i když si pro mne byl předtím nepřítel ted si prima kámoš doufám že budeš vždy takový:)

@KupidoSK Ubyho agent:D seš dost dobrej a ty si mne uplně první zabil v pvp Když sem tam byl poprvé:D

@anasicek Boss 3000 seš prima. Dobře hlášky a pvp styl : 3 a umíš rychle brát hráčům moneyxD

@DorItOs305 Tak tebe sem neviděl dlouho seš muj kámoš;) a i když si nemusel tak si mi vždy pomohl:)))

@minemates ty nemáš učet ale chcu poděkovat za vše co si pro mne udělal:)

@meklO Taky nemáš učet ale sem rád že sem ti pomáhal:D

@Flafy_LP Flafy seš super admin i youtuber. ( Spadl sem do voidu a měl sem flafyho hlavu a on mě ju dal do inventu dk flafy:) )

@celypvpteam I když to nevidíte moc vám děkuju za podporu a mír dík moc:)

@honza2424 dk za všechno:)

Sorry za chybky a doufám že se nezměníte;).

Hihijak_CZ

Velmi známý člen
@UbyGamer bez tebe by nebylo pořádný pvp seš super kámoš a vážím si tě:) (A bez toho bububu Uby je tu! bych nepřežil:DDD)
Kdyby Uby v pvp nebyl, tak to by bylo pořádné!
(pouze můj názor, dej mi tu co cheš)

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
také si vážím tvého názoru na mě.. Také bych ti chtěl popřát hezké vánoce.. :)

Chceš slyšet můj názor na tebe? Tady ho máš!
Takže abych řekl pravdu moc tě neznám.. Jen tak by oko.. Pamatuji si tě s tou hlavou.. A určitě věřím že jsi fajn.. :)

ItzMeBudyy

Velmi známý člen
Zdravím,
také si vážím tvého názoru na mě.. Také bych ti chtěl popřát hezké vánoce.. :)

Chceš slyšet můj názor na tebe? Tady ho máš!
Takže abych řekl pravdu moc tě neznám.. Jen tak by oko.. Pamatuji si tě s tou hlavou.. A určitě věřím že jsi fajn.. :)
Moc děkuju... Bez tebe by tenhle server nebyl takový jaký je;)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Craftmania... Je můj nejoblíbenější server.... Vždycky ti tu admini pomůžou a nevykašlou se na tebe jako na skoro všech serverech.Pořád tu přidávají nové vychytávky které mě vždy pobaví vše je tu dobré a berou názory hráčů velmi důležite na které na pár serveru kašlou.Máte super server který se jen tak nenajde...

A sme tu.. U těch které sem poznal je jich tu dost tak budu psát ty se kterých si dost vážím:)

@PupikCZ Tak i když si pro mne byl předtím nepřítel ted si prima kámoš doufám že budeš vždy takový:)

@KupidoSK Ubyho agent:D seš dost dobrej a ty si mne uplně první zabil v pvp Když sem tam byl poprvé:D

@anasicek Boss 3000 seš prima. Dobře hlášky a pvp styl : 3 a umíš rychle brát hráčům moneyxD

@DorItOs305 Tak tebe sem neviděl dlouho seš muj kámoš;) a i když si nemusel tak si mi vždy pomohl:)))

@minemates ty nemáš učet ale chcu poděkovat za vše co si pro mne udělal:)

@meklO Taky nemáš učet ale sem rád že sem ti pomáhal:D

@Flafy_LP Flafy seš super admin i youtuber. ( Spadl sem do voidu a měl sem flafyho hlavu a on mě ju dal do inventu dk flafy:) )

@celypvpteam I když to nevidíte moc vám děkuju za podporu a mír dík moc:)

@honza2424 dk za všechno:)

Sorry za chybky a doufám že se nezměníte;).
I já jsem tě viděl :eek: změn názov :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.