ItzMeBudyy
Velmi známý člen
Craftmania... Je můj nejoblíbenější server.... Vždycky ti tu admini pomůžou a nevykašlou se na tebe jako na skoro všech serverech.Pořád tu přidávají nové vychytávky které mě vždy pobaví vše je tu dobré a berou názory hráčů velmi důležite na které na pár serveru kašlou.Máte super server který se jen tak nenajde...
A sme tu.. U těch které sem poznal je jich tu dost tak budu psát ty se kterých si dost vážím
@UbyGamer bez tebe by nebylo pořádný pvp seš super kámoš a vážím si tě
(A bez toho bububu Uby je tu! bych nepřežil
DD)
@PupikCZ Tak i když si pro mne byl předtím nepřítel ted si prima kámoš doufám že budeš vždy takový
@KupidoSK Ubyho agent
seš dost dobrej a ty si mne uplně první zabil v pvp Když sem tam byl poprvé
@anasicek Boss 3000 seš prima. Dobře hlášky a pvp styl : 3 a umíš rychle brát hráčům moneyxD
@DorItOs305 Tak tebe sem neviděl dlouho seš muj kámoš
a i když si nemusel tak si mi vždy pomohl
))
@minemates ty nemáš učet ale chcu poděkovat za vše co si pro mne udělal
@meklO Taky nemáš učet ale sem rád že sem ti pomáhal
@Flafy_LP Flafy seš super admin i youtuber. ( Spadl sem do voidu a měl sem flafyho hlavu a on mě ju dal do inventu dk flafy
)
@celypvpteam I když to nevidíte moc vám děkuju za podporu a mír dík moc
@honza2424 dk za všechno
Sorry za chybky a doufám že se nezměníte
.
A sme tu.. U těch které sem poznal je jich tu dost tak budu psát ty se kterých si dost vážím
@UbyGamer bez tebe by nebylo pořádný pvp seš super kámoš a vážím si tě
@PupikCZ Tak i když si pro mne byl předtím nepřítel ted si prima kámoš doufám že budeš vždy takový
@KupidoSK Ubyho agent
@anasicek Boss 3000 seš prima. Dobře hlášky a pvp styl : 3 a umíš rychle brát hráčům moneyxD
@DorItOs305 Tak tebe sem neviděl dlouho seš muj kámoš
@minemates ty nemáš učet ale chcu poděkovat za vše co si pro mne udělal
@meklO Taky nemáš učet ale sem rád že sem ti pomáhal
@Flafy_LP Flafy seš super admin i youtuber. ( Spadl sem do voidu a měl sem flafyho hlavu a on mě ju dal do inventu dk flafy
@celypvpteam I když to nevidíte moc vám děkuju za podporu a mír dík moc
@honza2424 dk za všechno
Sorry za chybky a doufám že se nezměníte