• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Shakilikov

Aktivní člen
Dneska jsem se připojil na server šel jsem na skyblock a všechno vpoho a najednou si šimnu že moji kámoši z isu sou vyhození a že is je přejmenovanej, tak sem skusil ho přejmenovat spět a nešlo to prý že ten is neni muj a v pozvaných byl hráč ´´thot200 ´´ tak jsem si hned dokázal domyslet co se stalo thot200 se mi naboural na učet zjistil heslo šel na CM tam na SB a přepsal si IS na sebe prosim o vyřešení

Přílohy

iScipioX_

Velmi známý člen
Nechápem čo má ukázať ten 2. screen ale ok.. Máš nejaké iné screeny kde je videť ako sú ostatní z ostrova vyhodený?

HostickaTV

Gramatyk
Ahoj, pokud si Sdílel, říkal, svěřoval, psal, nebo řikál pro sebe své heslo je to tvoje věc.. Každopádně že screenů není poznat že by byli ostatní vyhozený páč to absolutně
Nechápu
Jinak však toto téma je zbytečný a nesmyslný ^^
Každej inteligentní člověk ví, že když řekne někomu heslo nebo zadá ,,1234" ABcD 111111 atd.
Tak je to ,,eZz" Hacknout :)
Jinak vůbec nechápu princip a význam screenů :)
Čistě teoreticky kdyby si zadal např ,,ShaKiLiKOvHeBoreXcC_JoJo123 tak bych to zjistil i já..
S pozdravem
Hosticka

Puntys

Veteran | President
Ahoj, pokud si Sdílel, říkal, svěřoval, psal, nebo řikál pro sebe své heslo je to tvoje věc.. Každopádně že screenů není poznat že by byli ostatní vyhozený páč to absolutně
Nechápu
Jinak však toto téma je zbytečný a nesmyslný ^^
Každej inteligentní člověk ví, že když řekne někomu heslo nebo zadá ,,1234" ABcD 111111 atd.
Tak je to ,,eZz" Hacknout :)
Jinak vůbec nechápu princip a význam screenů :)
Čistě teoreticky kdyby si zadal např ,,ShaKiLiKOvHeBoreXcC_JoJo123 tak bych to zjistil i já..
S pozdravem
Hosticka
On snad někde řekl že někomu říkal heslo? Dokonce jak říká má 10 mistný heslo.

pitusko

Aktivní člen
ja mam 15 + 5 miestne heslo a niekedy ho zabudnem ale rychlo si ho spomeniem /(neni to moja IP / adresa de byvam)/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.