• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dobrý den, chtěl bych zažádat o UnBan :( na CraftManii :/ Ban už mám udělen měsíc... :/ Duvod banu je tam nepsané : Opravny Ban :/ Chtěl bych UnBan pro to že mě CraftMania baví :( a už jsem si na ní dlouho nemohl zahrát :( kapr tvrdil že prej Mám nuker... Vím už jsem byl 1 zabanován za Nuker... ale poté jsem si už ty hacky vymazal !! takže ban byl udělen neprávem.... klidně vám dám TeamViewer a mužete mě prohlédnout prostě jsem hacky neměl... a ten krump jsem měl enchantnutej na Nejvíce :) protože jsem vyhrál asi 2000 ETokenu... tak jsem si vše vylepšil... a měl jsem vše na nejvíc,... a mohlo to být Explozive... Fakt hacky nemám... @MrWakeCZ Ale fákt.... nedělám si srandu nechci vás nějak obelhat prostě je to pravda... hacky nemám... a kdybych měl... neežádal bych o UnBan.... Nick: EssoFunnyGuy Děkuji za předčtení :) a jinak přeji Štastný Nový Rok !! :) :)

Erikcho_SK alias _DIABLO_

Velmi známý člen
-.- hrozne môžes nam to ukazat (aj si si vymazal aby to bolo vidno že nemaš hacky ale ked ti daju unban tak si to daš) maš ban 2 krat za hacky to už by mal byt IP ban a napis to do sekcie žiadost o unban -.-

BAN NEVERIM!!!!!!!!!!!!!!!!

Keyio

00:00 AM
Kámo ty chceš obelhat koho?

video je staré půl měsíce.

Poté jsem tě nachytal ještě jednou. :D

Jako ty si marnej co? :D

Naposledy upravil moderátor:

Fialka♡

Velmi známý člen
-_- hrozne môžes nam to ukazat (aj si si vymazal aby to bolo vidno že nemaš hacky ale ked ti daju unban tak si to daš) maš ban 2 krat za hacky to už by mal byt IP ban a napis to do sekcie žiadost o unban -_-

BAN NEVERIM!!!!!!!!!!!!!!!!
Počúvaj.

IP BAN je už 3 Ban.
Ak správne čítam má len druhý ban. Verím že nemá hacky ani cheaty ani nič...

TewQuxes

Velmi známý člen
Dobrý den, chtěl bych zažádat o UnBan :( na CraftManii :/ Ban už mám udělen měsíc... :/ Duvod banu je tam nepsané : Opravny Ban :/ Chtěl bych UnBan pro to že mě CraftMania baví :( a už jsem si na ní dlouho nemohl zahrát :( kapr tvrdil že prej Mám nuker... Vím už jsem byl 1 zabanován za Nuker... ale poté jsem si už ty hacky vymazal !! takže ban byl udělen neprávem.... klidně vám dám TeamViewer a mužete mě prohlédnout prostě jsem hacky neměl... a ten krump jsem měl enchantnutej na Nejvíce :) protože jsem vyhrál asi 2000 ETokenu... tak jsem si vše vylepšil... a měl jsem vše na nejvíc,... a mohlo to být Explozive... Fakt hacky nemám... @MrWakeCZ Ale fákt.... nedělám si srandu nechci vás nějak obelhat prostě je to pravda... hacky nemám... a kdybych měl... neežádal bych o UnBan.... Nick: EssoFunnyGuy Děkuji za předčtení :) a jinak přeji Štastný Nový Rok !! :) :)
Esso ? -,- to je už 2x za NUKER BAN! -,-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.