• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzKubík_CZ

Aktivní člen
Ahoj.
Někteří neví kdo jsem, proto vám tu dám menší příběh.
________________________________________________________________________________________
Jednoho dne jsem se rozhodl že si zahraju minecraft. Nevěděl jsem kde ho stáhnout ale chtěl jsem ho tak moc hrát že mi kamarád dal link. Každej z mé třídy minecraft hrál a já jediný ho nehrál. Najednou jsem ho zapl a nevěděl jsem co mám dělat tak sem šel na náštěvu ke kamarádovy se zeptat jak se to hraje a co mám dělat. Pak mi vše vysvětlil a šlo se hrát. NEjdříve jsem chtěl strašně moc hrát MultiPlayer. Tak jsem si našel server. A víte jak jse jmenoval? CraftMania. Zaregistroval jsem se a objevil jsem se na lobby. Nevěděl co mám dělat tak jsem proklikával všechny políčka dokud jsem na to nepřišel. :D No a tím začal můj život na craftmanii. Vím že ste semnou neměli zkušenost s Bannerama, a někdy až bude hodně času vynahradím to.

-----LIDÉ-----
@Gucci120 ----> Jsem rád že jsem tě poznal kámo, a dík že u tebe můžu bydlet na isu. Jo a jak se máš? :D
@MrWakeCZ ----> Tobě hlavně děkuju že se staráš o server a jsi asi nejlepší y a-teamu.
@JanusCZ ---->Pamatuju si jak si stavěl takovou villu a já ti pomáhal. :D
@ShadyCZ ----> Nejlepší helper.
@Číp ----> Nejlepší grafik!
@Flafy_LP ----> Rád bys slyšel nejlepší admin co? No jo udělám ti radost. :D
@Twixinka ---- Twixy pokračuj pořád v grafice maš budoucnost.
No to je vše.
DÍKY VŠEM!!!!

_BeToky

Aktivní člen
Môj názor na teba je taký istý ako text, ktorý máš napísaný na banneri. :D (bobr)(bobr)

_BeToky

Aktivní člen
"Jsem ten,kterýho neznáš!" :D Takže asi tak. :D
PS: Nechce sa ti to čítať ? :D .. Však to máš hne%d pod tým, ako niečo napíšeš, ale ok. Asi si moc lenivý. :d

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.