• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Klasický hrad. Ale keď sa pozrem z pohladu že načo ste to robili, mne by sa to nechcelo robiť :D

P

PVNST

Návštěvník
No jako práce odvedená se cení. Hrad to není úplně nejhorší, ale také nepatří mezi ty nejlepší díla. Architektonicky by se dal doladit mnohém lépe. Každopádně zde oceňuji, že je postaven na Vanille. Na vašem místě, bych si s ním ještě trošku pohrál. Zase na druhou stranu ten váš hrad není aspoň něčí dílo zkopírované z netu(teda doufám) :D Takže dobré :) PS: Ten v noci vypadá lépe :D

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
No tak asi ne (bored) BTW keď píšeš že pre V.I.P tak V.I.P som ja lebo mám origo (rofl)

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Nezlob se, ale ode mě dostaneš negativní kritiku. Za 1. ten hrad není nijak nadprůměrný, prostě obyčejný hrad, co dokáže postavit snad každý.
2. Ty věže jsou příšerný.
3. zdi celé z jednoho materiálu, žádné dekorace ve zdi, tvary.....
4. Tvar hradu je obyčejný čtverec, to dokáže snad každý.
5. Na vanille jsem viděl pěknou a obří vesnici, podzemní sídlo asasínů, atd. Takže...
Hrad hodnotím 1/10.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
No tak tie veže sú "trochu" nakrivo :D A ako povedal Menclo, Má vo všetkom pravdu :D Nič v zlom, dúfam že to bude časom lepšie :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.