• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Jako minulý rok, tak i tento nás čeká vánoční Build Event na Creative serverech!

Jak můžete přečíst z názvu, jedná se o soutěž, kde se bude stavět. Úkolem je postavit věc podle téma, které určíme. Jelikož je to vánoční akce, stavba se logicky ponese v duchu Velikonoc, tedy emm, Vánoc. :emoji_santa:

Pravidla a info o Eventu

Ještě, než se vrhneme na všechno ostatní, je třeba si připomenout to, co je nutné dodržet a co je třeba vědět, aby ses mohl bez problému probojovat na stupně vítězů. :emoji_money_mouth:

1. Odměnu dostane pouze hráč, na kterého je připsán pozemek s ID.
2. Hráč nesmí žádat pomoc od osob pověřené vedením serveru se stavbou na event.
3. Stavba nesmí způsobovat lagy a jiné záležitosti ovlivňující stabilitu serveru.
4. Pokuď hráč neuvede platné ID pozemku, stává se jeho přihláška neplatná.
5. Vedení serveru se nesmí zúčastnit eventu.
6. Stavba musí splňovat dané téma
7. Pokud stavba bude jakkoliv nevhodná, tak si její vlastník vyslouží nejen odstranění ze seznamu přihlášených, ale i ban, podle pravidel projektu CraftMania.
8. Maximální počet pozemků, na kterých se stavba může rozprostírat jsou 2!

Co mám postavit?

Tento rok bude tvým úkolem postavit vesničku, s jednou velkou dominantou a tou je vánoční betlém!

Bude se hodně koukat na detaily, takže neznamená: "čím větší stavba, tím větší mám šanci". :emoji_smiley:

Kdy bude Event probíhat?

Event bude probíhat od 4.12.2016 do 21.12.2016, ukončem bude v ranních hodinách.

Výsledky budou zveřejněny dne 22.12.2016 zde, na webu.

Co mohu vyhrát?

1. místo
VIP+, 10 000 CraftCoinů, Wither peta do lobby a možnost nechat si udělat vlastní tag! :emoji_astonished:

2. místo
VIP+, 5000 CraftCoinů

3. místo
VIP+

Jak zjistit ID pozemku?

ID svého pozemku zjistíš příkazem /plotme info a hned v prvním řádku najdeš číslo, které napíšeš do příhlášky.

Přihlášky zde:
>>>>> https://goo.gl/forms/77P7TUn8oqBRSVbL2 <<<<<

Přeji všem hodně štěstí. :emoji_slight_smile: Ukažte, jak umíte buildeřit! :emoji_smiley:

V případě otázek pište mně, nebo admince @_AnNie, která mě zastupuje. :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status

TEST

Žádný uživatel není online.
Status