• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

SpexikEx

Führer
Zdravím mrožíky a další tvory co hrajou na CM ! Na dnešní virtuální Vánoce zde na CM jsem si připravil dva eventy. První event se bude konat 16.12 na Survivalu, který se skládá z parkouru a bludiště. Po tomto stereotypním eventu :D mám pro vás připravenou tombolu kde můžete také vyhrát zajímavé ceny. Ještě ten večer se přesuneme na Skyblock kde v chatu proběhne otázková soutěž. Eventů se může zůčastnit jakýkoliv hráč. Teď se přesuneme k přesnému popisu event -->

Survival --> Náhled eventu <--
Celý event je postaven z minulého roku kdy jsem měl ještě pravomoco. Tím chci jen říci, aby jste se nedivili že celý event mám ošetřen barrierama. Samotný event je postaven ve Vánoční vesnici v ledové jeskyni, která navazuje na barrierové bludiště ! Event je složen z Medium parkouru a Medium bludiště. Všechna pravidla máte k přečtení na začátku eventu a další info. Pokud máte zájem začít o trochu dříve, máte tedy možnost si to přeplatit (Všechny peníze co vyberu jdou na výhru !). Samozřejmě i výhry tam máte krásně vypsané. Pouze zminím že na Survivalu rozdělím více jak 10M money. Po skončení eventu nebo uplynutí doby 30 min. začneme s tombolou. Cena do tomboly je symbolických 1000 money. Také v tombole můžeš vyhrát zajímavé věci. 40 lístku, ale pouze 4 výherci !!. Samozřejmě ty výhry na eventu za účast stojí ! Na pravidla a ostatní věci se již můžete kouknout na /res tp MVE2K16 . Poté se přesuneme na Skyblock.

Skyblock -->Tučná odměna<--
Bohužel na Skyblocku nemám žádný event, ale alespoň nějaký peněžní obnos, který mezi vás chci rozdělit. Bude to formou otázek v chatu. Za každou správně zodpovězenou otázku vám pošlu 50K money + za těžší k tomu přidám ruzné zajímavé věci. Na zodpovězení otázky budete mít 10-15 sec. chci, aby to bylo z vaší hlavy ne z googlu. Jaké budou typy otázek ?
-Klasické- "Kdy začla druhá světová válka" tvá odpověd: 1. září 1939 (U těžších otázek mi bude stačit např. rok nebo jméno či přijmení)
-Vyber možnost- "Kdo je to Miloš Zeman" a) Alkoholik b) Zubař c) Prezident České republiky tvá odpověd: c (Stačí pouze písmeno)
-Početní- "Kolik je 5+5" tvá odpověd: 10 (Možno i deset)
-Random- "Kolik má noha židlí" tvá odpověď: 0
Posílám peníze pouze prvnímu kdo to napíše do chatu ! Jak jste již viděli na úvodním obrázku eventu rozdělím vám 1,5 M money. Event končí, když vyčerpám své zdroje odměn. A otázky budu pokládat ze všech možných odvětvých. Tím to všechno skončí.

Dáme si malou rekapitulaci.
Kdy ? 16.12 (Pátek) ve večerních hodinách
Kde: Survival a Skyblock
Co vyhraju: Tučné peněžní odměny a vzácné předměty (Survival 1. místo- 5M, 2. místo- 3M, 3.místo- 2M a další ceny)
-Chceš začít dříve skákat na Survivalu ?!- Daruj na event minimálně 500K money a užívej si první skoky z eventu pouze s minimálním počtem lidí (Čas náskoku se ještě upřesní)
Event na Survivalu bude pečlivě kontrolován jak vybranými hráči tak i Adminy a Helpery.
Podvod na eventu= konec účasti na obou eventech !!!
Pouze připoínám event dělám z vlastních zdrojů a peníze co mi pošlete připíšu na výhry !!
Event lze také sledovat jako spectator, ale za jistý příplatek 1M money.
Během obou eventů bude Vánoční párty i na plugu --> https://plug.dj/spex-vánoční-event určitě se zastav !
Pokud chce někdo z Administrátotů hlídat event může mi napsat SZ a domluvit se.

-Změny vyhrazeny-

Přeji krásný zbytek dne a Veselé Vánoce !
SpexikEx

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.