• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Honza_CZ_

Nový člen
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat především Administrátorů @Liturkey a @MrWakeCZ
Nepříjde vám trapné, že vaše Vánoční minihry jsou pouze přes skripty? Děkuji za odpověď moc mě váš názor zajímá.

FilipVI

Moderátor webu
Tady je zase nějaký pseudo expert, kterému se zrovna povedlo vypsat "Hello world". (Kappa):emoji_eyes:

Liturkey

Vývojář
@Honza_CZ_ Ano, přijde mi to velmi trapné :))) A proč jsou ve skriptu? Aby jsi se měl na co ptát ;)

Skript se dokáže vyrovnat Javě a jde hlavně i o jeho rychlost. Určitě se vyrovná tvým programátorským schopnostem.

PS: Nauč se správně používat označení, tohle téma se fakt netýká SpeedBuilders.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Skript je na naučenie ešte ľahší než Java a podľa mňa to je aj tak pekne urobené (tie minihry) keď si zoberieš, že v Jave by sa to ani nestihlo

Liturkey

Vývojář

Skript je na naučenie ešte ľahší než Java a podľa mňa to je aj tak pekne urobené (tie minihry) keď si zoberieš, že v Jave by sa to ani nestihlo
Jj, přesně :D Celkově se minihra dělala měsíc a to by chvíli trvalo v Javě :D

Honza_CZ_

Nový člen
Je zajímavé.. jak jste se tu do mě všichni pustili ;-) Ale jo.. máte pravdu asi je to lepší :emoji_slight_smile: Díky za vysvětlení

Liturkey

Vývojář
Je zajímavé.. jak jste se tu do mě všichni pustili :emoji_wink: Ale jo.. máte pravdu asi je to lepší :emoji_slight_smile: Díky za vysvětlení
Ano, pustili :D Protože jsi se pustil ty do nás, že jestli se necítíme trapně a začal jsi tady Skript totálně hatovat :D

Dop1

Aktivní člen
Skript opravdu není lehčí na naučení, než Java. V Skriptu si musíš pamatovat kompletní dokumentaci, v Javě si stačí pořádně zapamatovat základní API Bukkitu a zbytek jde odvodit (alespoň já to tam mám). Dále, to, co napíšeš v Skriptu za hodinu, jde napsat v Javě za 30-40 minut.
Doporučuji si přečít toto téma:
Zdrojový kód:
http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=85&t=30937&hilit=Skript
ve kterém je vysvětleno, proč nepoužívat Skript ve větším množství.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
V Skriptu si musíš pamatovat kompletní dokumentaci, v Javě si stačí pořádně zapamatovat základní API Bukkitu
No aby jsi mohl používat Bukkit API/Spigot API tak musíš zase znát Javu xD takže si musíš něco pamatovat, takže to ve výsledku výjde na stejno.

To že to je ve Skriptu je strašný trauma no, nadále je hlavní Java a taky zůstane neni v plánu nic nahrazovat skriptem. Ale nevylučuji, že se v budoucnu neobjeví pár věcí ve Skriptu nebo dokonce minihry (nějaké extra) také (jako teď Vánoční). :)

Dop1

Aktivní člen
No aby jsi mohl používat Bukkit API/Spigot API tak musíš zase znát Javu xD takže si musíš něco pamatovat, takže to ve výsledku výjde na stejno.

To že to je ve Skriptu je strašný trauma no, nadále je hlavní Java a taky zůstane neni v plánu nic nahrazovat skriptem. Ale nevylučuji, že se v budoucnu neobjeví pár věcí ve Skriptu nebo dokonce minihry (nějaké extra) také (jako teď Vánoční). :emoji_slight_smile:
Tak hodně OOP Javy nepotřebuješ, stačí mít základy, např na Itnetworku.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.