Jj, přesně Celkově se minihra dělala měsíc a to by chvíli trvalo v JavěSkript je na naučenie ešte ľahší než Java a podľa mňa to je aj tak pekne urobené (tie minihry) keď si zoberieš, že v Jave by sa to ani nestihlo
Ano, pustili Protože jsi se pustil ty do nás, že jestli se necítíme trapně a začal jsi tady Skript totálně hatovatJe zajímavé.. jak jste se tu do mě všichni pustili :emoji_wink: Ale jo.. máte pravdu asi je to lepší :emoji_slight_smile: Díky za vysvětlení
Skript opravdu není lehčí na naučení, než Java. V Skriptu si musíš pamatovat kompletní dokumentaci, v Javě si stačí pořádně zapamatovat základní API Bukkitu a zbytek jde odvodit (alespoň já to tam mám). Dále, to, co napíšeš v Skriptu za hodinu, jde napsat v Javě za 30-40 minut.Skript je na naučenie ešte ľahší než Java a podľa mňa to je aj tak pekne urobené (tie minihry) keď si zoberieš, že v Jave by sa to ani nestihlo
http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=85&t=30937&hilit=Skript
No aby jsi mohl používat Bukkit API/Spigot API tak musíš zase znát Javu xD takže si musíš něco pamatovat, takže to ve výsledku výjde na stejno.V Skriptu si musíš pamatovat kompletní dokumentaci, v Javě si stačí pořádně zapamatovat základní API Bukkitu
Tak hodně OOP Javy nepotřebuješ, stačí mít základy, např na Itnetworku.No aby jsi mohl používat Bukkit API/Spigot API tak musíš zase znát Javu xD takže si musíš něco pamatovat, takže to ve výsledku výjde na stejno.
To že to je ve Skriptu je strašný trauma no, nadále je hlavní Java a taky zůstane neni v plánu nic nahrazovat skriptem. Ale nevylučuji, že se v budoucnu neobjeví pár věcí ve Skriptu nebo dokonce minihry (nějaké extra) také (jako teď Vánoční). :emoji_slight_smile: