• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Už nějaký pátek je tu jaro a k němu se nyní přidávají i Velikonoce. Vím že pro většinu z vás to znamená prosedět prázdniny u elektroniky tak jsme si pro vás připravili alespoň tradiční build event kde uplatníte své stavitelské schopnosti a svojí představivost :emoji_innocent:

Co mám postavit?
Jediná podmínka je aby se to týkalo nynější doby. Tedy aby to bylo na téma Velikonoc/jara.

Pravidla eventu

1. Špatně napsaná přihláška je neplatná
2. Stavba může být maximálně na 4 pozemcích ALE musí být všechny spojene a patřit stejnému majiteli
3. Odměna náleží majiteli pozemku na kterém je stavba postavena. Případně se dá dohodnout komu se přídělí.
4. Vedení serveru se eventu nemůže účastnit
5. Hráč má právou přihlásit pouze jednu stavbu
6. Hodnotí se pouze místa kam se dá dostat. Pokud bude něco zavřené či zastavěné je to vyřazeno z hodnocení

Do kdy můžu stavět?
Stavět máte čas do 18.4.2017 0:00 neboli do úterý
Po tomto termínu už začneme hodnotit a uzavřeme přihlášky. To co do té doby nedostavíte nemusí být už započítáno.

A jaké jsou ceny?

1. místo

VIP na celém serveru (VIP+, 2x DVIP a MVIP) navždy a 5000cc
2. místo
VIP na celém serveru (VIP+, 2x DVIP a MVIP) navždy a 3000cc
3. místo
VIP na celém serveru (VIP+, 2x DVIP a MVIP) navždy a 1000cc

Kde se můžu přihlásit?
Zde: https://goo.gl/forms/1D4lrGRLCryBTTuO2

ID svého pozemku zjistíš příkazem /plotme info a hned v prvním řádku najdeš číslo, které napíšeš do příhlášky.

Kdo bude stavby hodnotit?
To raději říkat nebudu aby bylo hodnocení nestranné. Ale budu to já a 2 další členi AT

To je tedy vše a...

PŘEJI HODNĚ ŠTĚSTÍ

Komentáře

Status
Ty odměny jsou opravdu lákavé! :emoji_hushed::emoji_heart_eyes:
Jen škoda, že se nemohu zůčastnit, přeci jenom.. Býval jsem dobrý stavitel.. :)

Vše co se zůčastní přeji hodně nervů, štěstí a hlavně, ať se vám to povede.. :)

Ty odměny jsou opravdu lákavé! :emoji_hushed::emoji_heart_eyes:
Jen škoda, že se nemohu zůčastnit, přeci jenom.. Býval jsem dobrý stavitel.. :emoji_slight_smile:

Vše co se zůčastní přeji hodně nervů, štěstí a hlavně, ať se vám to povede.. :emoji_slight_smile:
Kde máš napsáno že se nemůžeš zůčastnit? :D

Kde máš napsáno že se nemůžeš zůčastnit? :emoji_smiley:
Mám problémy s Minecraftem... Chvíli hraji, najednou se mi jakoby "Lagne" obraz.. a nic.. pouze slyším, co se tma děje, můžu chodit a slyším kroky, ale obraz je stále seklý.. @Flafy_ O tom ví více.. :)

P
Tak zase hezky počkám až mi zase někdo vyhraje VIP :>

Naposledny upraveno:
Zdravím, jen se chci zeptat, že když už mám ploty zabrané, co dělat, když je nechci smazat a potřebuji ty 4 na event? Odpovědi pište zde. Díky, Marw.

:emoji_money_mouth::emoji_money_mouth::emoji_money_mouth: Tak doufám že vyhraju ! :c (Asi ne) :emoji_confused::emoji_angry::emoji_angry:

TEST

Žádný uživatel není online.
Status