• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
Velká loupež
Třetí díl
Předchodí díl: https://craftmania.cz/tema/velka-loupez-2.22643/
Otec mě pohladil a řekl, mi, že se z toho nějak vzpamatuje. Pak jsme si sedli ke stolu a začal mě vyprávět to co všechno zažil. Dozvěděl jsem se od něj, že pracuje pro mafii. „Máme stejnou zálibu“ hned jsem odpověděl. Napadla mě taková jedna věc, kterou jsem okamžitě začal plánovat a to je.. Další loupež! Ta první se nezdařila, tak ta druhá už musí vyjít! Hned jak jsem všechno promyslel, řekl jsem to Tátovi. Byl z toho celkem také nadšený. Hned jak jsem mu to řekl, začal připravovat věci. O co tedy šlo? V půlnoci má přijet velká nákladní loď plná drahých kamenů. Problém je, ale v tom, že ten přístav je hodně střežený.. „Tak k ní připlujeme otrochu dřív!“ řekl potichu otec. Hned jsem mu odpověděl: „Ty chceš plavat v tý studený vodě?“.. Použijeme člun! Hned začal otec, vyhledávat čluny na internetu..

Protože, jsem věděli, že to musí vyjít, investovali jsme do toho hodně.. Nadešel den akce.. Už bylo deset hodin večer a my už byli poblíž přístavu.. Tam jsme již měli přichystanej člun. Nastartovali jsme a jeli k velké nákladní lodi. Byli jsme najednou nervozní z toho jestli to výjde.. Zatím všechno šlo hladce. Přijeli jsme k lodi a pomalu vyšplhali na ní. Už jsme byli kousek od toho velkého pokladu.. Těch hrozně moc drahých kamenů. Hned jak jsme bez problému otevřeli sejf začali jsem zbírat drahé kameny..

Najednou se spustil poplach a my začali běžet. „Rychle“ zakřičel na mě otec. Už jsme byli kousek od člunu a najednou se mě vybavili ty krásný vzpomínky s rodinou.. Jak jsme všechno dělali spolu. Nasedli jsme tedy do člunu a rychle odjeli.. Hned jak jsme se dostali do bezpečné vzdálenosti. Byl jsem nesmírně šťastný. Né z toho, že jsme milionáři, ale to, že jsem tu akci udělal s Tátou.. V tu chvíli jsem ho silně objal.. A dnes? Dnes jsem doma a s tátou si jenom užíváme! Nic už neřešíme a jen kupujem věci. Až do té chvíle dokuď někdo vtrhnul někdo k nám do domu..​

Kdo vtrhnul do jejich domu?
Můžeš se dozvědět v dalším díle ;)

Předem se omlouvám, pokud zde najdeš nějakou gramatickou chybu. :/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.