• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Utonde45

Aktivní člen
Ahoj :) Dnes jsem se rozhodl udělat takový upadate. Jedno video o CM jsem totiž už dělal ale to stálo za prd tak jsem se rozhodl udělat nové a myslím si že je určitě o 100% lepší než to minulé :)
Aby nebyl obraz tak trhaný tak jsem použil OptiFine a na okrasu ještě Shadery :)
Tak doufám že se vám bude líbit :D

Utonde45

Aktivní člen
Jj ten to odemne okopíroval :D To první video jsem natočil asi před 2 měsíci ale tohle je takový "Upadate" :D

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Takže si to zhrňme :
1. Myslím že by se hodil jiný styl točení než to "točení na lobby"
2. Hudba celkem fajn, jen by se hodilo častěji střídat muziku
3. Celkový dojem to dělá pěkný :)
Takže mě se to líbí, máš tam "lajk" :)

SpexikEx

Führer
Hele video fajn ,ale ta hudba nic moc.
A jak říká MrRiox ale ten "pohyb" jestli se tomu vůbec dá říkat pohyb není až tak dokonalý :) Spíše než se jen točit třeba by nebylo na škody zapnout fly a proletět se tam :)

Misery96

Dark Lord of the Sith
Nevím no.. Zdá se mi, že celej koncept je okopírovanej od Nurtuky
Stejná hudba, stejný pořadí projetí serveru
Každopádně se mi nelíbil ten trhavej pohyb toho točení pak to, že si všude ukazoval spawn a z ničeho nic a skyblocku vlastní ostrov, pak ještě ta hudba - ta se podle mého do stylu těchto videí vůbec nehodí a co je největší zklamání je délka videa..
Jako ano práce se cení, ale tohle mi příjde odfláklý a spíš takový "halo já jsem tady, dávejte lajky a chvalte"

iJuhan

Velmi známý člen
Ahoj :) Dnes jsem se rozhodl udělat takový upadate. Jedno video o CM jsem totiž už dělal ale to stálo za prd tak jsem se rozhodl udělat nové a myslím si že je určitě o 100% lepší než to minulé :)
Aby nebyl obraz tak trhaný tak jsem použil OptiFine a na okrasu ještě Shadery :)
Tak doufám že se vám bude líbit :D

Jak se mu načítají chunky (rofl)

EmmaS

Aktivní člen
Nechcem byť na nikoho zlá ale čo je na tom že sa človek točí a natáča to ??
Pri takýchto videách sa cítim ako na kolotoči takže za mňa 2/10

Excelim

Aktivní člen
Nejlepší to není,ale neberte mu iluze. Také jste něco dělali poprvé, podruhé. Také to nebylo nejlepší, nemyslím jsi, že je tohle jenom o lajcích, když to dělá už podruhé. Výběr textu, shadery, optifine a to všechno pro lepší upoutávku. Like

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.