• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
Ahoj , tak mě napadlo ... co kdyby vipka na creativu mohly mít více homů . Protože mě osobně vadí že můžu mít jeden home , sám jsem v jedné rodině , a dvou městech a nebaví mě čekat vždy než někdo dojde abych se na něj portl. A přiznejme že ke creativu už patří takové ty věci jako Rodiny , Města , a další. To je asi vše :D zajímá mě váš názor :D můžete napsat dolů :)

thx L4jF

@MrWakeCZ

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Wejk písal, že by si dali home tam, kde majú deny a bugovalo by to, hráč by mohol len stáť na mieste, ale otravovalo by ich to.

lyfe

anarchic
Wejk písal, že by si dali home tam, kde majú deny a bugovalo by to, hráč by mohol len stáť na mieste, ale otravovalo by ich to.
Ahá o tom jsem třeba nevěděl , tak ale pořád polovina (možná tříčtvrtina) hráčů jsou normální co nebugují a chtějí stavit a užívat si creativu.

lyfe

anarchic
Užívat si na creativu seks (hungry)(hungry) alias shiftování :D .
A taky pochybuji že je víc jak polovina hráčů na cr normální.
No nic... jen jsem to chtěla napsat takže nazdar :p
Přesně to ten seks :DD znám no , ale stejně se najdou i nějací normální lidi co by víc houmů ocenili :D @YellowG seks .-.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.